RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

Korte broeken

8 van 8 items

Korte broek

Een korte broek, een short of een bermuda… What’s in a name? Hoe je dit kledingstuk ook wilt noemen, het is en blijft een leuke afwisseling voor een lange broek voor heren of een rok of kleedje voor dames. Bovendien is het kledingstuk ideaal voor zonnige Belgische zomerdagen of voor op vakantie.

Heren en kleine jongens kunnen hun short combineren met een leuk shirtje en kunnen zo vertrekken naar het zwembad, het park om te ravotten of een bbq met vrienden. Dames en meisjes kunnen kiezen voor een leuk topje boven op hun short en zijn zo klaar voor een leuke picknick of een gezellig fietstochtje op een warme lente- of zomerdag.

Maar, een short enkel casual? Toch niet!

Een nette polo en blazer in combinatie met een short, en heren en jongens zijn in 1-2-3 klaar voor een leuk feestje. Vrouwen en meisjes kunnen dan weer kiezen voor een mooi bloesje en kunnen zo mee naar de party! Bovendien is een short niet alleen een leuk kledingstuk op warme zomerdagen en -avonden maar zijn korte broeken ook een leuke afwisseling in de winter. Draag er een leuke panty, glitterkousenbroek of een paar mooie kniekousen onder, een leuke trui of cardigan erop en je bent good to go!

Ontdek nu alle JBC-broeken en start met combineren!

JBC, daar straal je mee!