Mid Season Sale: tot -50%!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Sla je slag*

Communie- en lentefeestcollectie 2021

Communiekleding meisjes

De communie of het lentefeest is een mijlpaal in je dochters leven. Er piekfijn uitzien is dus superbelangrijk! De juist communie-outfit is daarom één van de belangrijkste items op je to do-lijstje. Maar voor welke communie-look kiest jouw dochter? Die met een vrolijk printje of stijlvol wit? Voor ieder wat wils. Ligt de communie-outfit al een tijdje klaar? Dan is deze collectie ideaal om de broertjes en zusjes te kleden!

Shop nu je Communie of Lentefeest-outfit zonder Corona-zorgen! Wij betalen t.e.m. 31/05/2021 het volledige bedrag van jouw communie outfit (1 outfit) terug indien jouw feestje geannuleerd wordt.*

Red Bay

Onze meisjescollectie ‘Red’ wordt gekenmerkt door de prachtige kleur rood. Ruffles geven deze communiekleding een extra feestelijke touch.

Feestkledij voor mama? Check! Maak je dochters grote dag extra bijzonder met de twinning looks voor moeder en dochter. Rood en wit garanderen altijd een powerlook!

Shop collectie

Peach

De zachte perzikkleur is perfect voor in de lente. Ideaal voor jouw communiefeest én makkelijk af te dragen. Combineer met jeans om de kleur extra te laten poppen in je outfit. Maak je communie- of feestoutfit af met neutrale accessoires. Ga je voor een witte bloemenkrans of voor een schitterend handtasje? Jij beslist!

Shop collectie

Classics

Klassiek wit en blauw zijn altijd een goed idee om te stralen op jouw grote dag. Geniet van klassieke communieblouses met mooi kant en combineer met een tule communie rok. Liever wat stoerder? Ga voor een kostuum voor meisjes. Meisjes accessoires maken je look compleet

Shop collectie

Butterfly

Meisjes die houden van print en dan nog het liefst een vlinderprint! Ga jij voor een subtiele print op je shirt of voor een all-in print op je kleedje? Fladder in je mooie outfit rond, je straalt!

Shop collectie

Safari

Op zoek naar communiekleding die je nadien ook makkelijk kan afdragen? Of geen communie op de planning maar een leuk feestje in de lente of zomer? Dan is de Safari collectie echt iets voor jouw grote meid. Leuke prints, hip kaki en geel typeren deze collectie. Wist je dat deze collectie supermooi te combineren is met gouden details? Ga voor een full feestlook!

Shop collectie