• Gratis thuislevering vanaf €25

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

Kom Op Tegen Kanker Kom Op Tegen Kanker

Doe mee met de ‘Gelijk nen Echte-ploeg’

de grootste wielerploeg tegen kanker

In aanloop naar het WK tijdrijden en wegwielrennen in september vormen we het hele jaar door samen met heel Vlaanderen de grootste ploeg tegen kanker, de 'Gelijk nen Echte' -ploeg. Zo zal Ine Beyen, als ex-profwielrenster, reportagemaker voor Vive le Vélo en kopvrouw van de 'Gelijk nen Echte'-ploeg allerlei leuke wieler uitdagingen organiseren.

Wij willen met de hele #JBCFamily alle families een hart onder de riem steken die deze steun kunnen gebruiken. En daarom strijden wij mee. Jij ook? Samen smeren we onze benen in om te steunen.

SANTINI X JBC: ‘Gelijk nen Echte’- wielertenue

Speciaal voor deze actie, lanceert JBC in samenwerking met Santini het ‘Gelijk nen Echte’- wielertenue. Met deze professionele wieler items strijd je mee met de ploeg én bovendien schenken wij 20% van de omzet aan Kom op tegen Kanker*. Met deze steun helpen we mee kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten.

De collectie zal vanaf april te koop zijn. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Wees dan als eerst op de hoogte. Klik op je favoriete product. Bij elk artikel kan je je inschrijven, zo krijg je een mail wanneer de producten online staan.

Hou onze nieuwsbrief, Instagram en Facebook zeker in de gaten want naast de professionele wielertenues lanceren we begin april ook een unieke ‘Gelijk nen echte’- vrijetijdscollectie voor het hele gezin.

Klik op jouw favorieten, schrijf je in
en wees er als eerste op de hoogte wanneer de producten online staan

*exclusief btw