Nachtkleding - Meisjes 7-14

2 van 2 items

Nachtkleding - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes pyjama's en nachtkleding 7-14 jaar

Ook zo'n fan van sleepovers en 's avonds chillen in de zetel met mama, papa, broer of zus? Nog geen favoriete pyjama om aan te trekken? Bij JBC vind je de leukste pyjama's en onesies voor kids zodat jouw pyjama party met je besties nóg leuker wordt.

Onesies voor meisjes

Dé leukste onesies voor meisjes ontdek je bij JBC. Van dieren onesies tot onesies met glitter en metallic. Leef je helemaal in in jouw belevingswereld met jouw favoriet! Snuister rond op de webshop en ontdek welke jij het leukst vindt. Matchen met broer, zus, bestie, nichtje of neefje? Hoe cool, bij JBC vind je de leukste onesies en pyjama's voor de hele familie. De onesies bestaan uit één deel en zijn dus heel makkelijk om in één keer aan te trekken. Lekker zacht en comfortabel voor na bad of 's avonds nog een film te kijken of een spelletje te spelen met de familie.

Sleepover met je besties!

Vind jij het leuker om een tweedelige pyjama of slaapkleedje te dragen? Bij JBC hebben we een ruim aanbod van meisjes pyjama's voor de allerkleinsten tot coole tieners. Van fleece pyjama's met leuke print in de winter tot zachte slaapkleedjes die lekker fris zijn in de zomer. Zo comfortabel dat je ze wel de héle dag zou willen aanhouden.

Lekker in je pyjama shoppen? Dat kan bij JBC! Shop in je bed, zetel... maar vooral in je pyjama op de webshop van JBC. Geniet van de gratis levering in de JBC-winkels of vanaf €35 bij je thuis. Pas op je gemakt en wat niet past, stuur je gratis retour!