Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Hampton Bays collectie

Hampton Bays
Hampton Bays
Hampton Bays
Hampton Bays
Hampton Bays

Gezellige familiemomentjes met Hampton Bays

Geniet van gezellige familiemomentjes in de zachte en kleurrijke looks van Hampton Bays Warme en fuzzy of cool ruiten of color block, het leven is preppy en speels voor papa en de kids!

24 van 63 items

Hampton Bays: preppy outfits voor heren, jongens en meisjes

Matching outfits

Deze preppy collectie combineert casual en sportieve elementen met geklede kleding. Of je nu zoekt naar een geruite broek voor heren, een gebreide trui voor meisjes of een opvallend jongens hemd , de Hampton Bays collectie heeft het allemaal. Matching outfits voor vader, zoon en dochter.

Kenmerkend voor deze collectie zijn de streepjes- en ruitjes patronen die zorgen voor een absolute preppy look. Combineer een jurk voor meisjes met kniekousen en ga zo voor de ultieme herfst outfit voor meisjes. De toffe accessoires voor meisjes zoals de sjaals voor meisjes en haarbanden voor meisjes maken de look volledig af. De jongens kiezen voor een preppy geruit hemd voor jongens. Combineer met een jongens jeans voor een stoere jongens outfit. Heren kiezen voor een klassieke trui en combineren het met een geruite broek voor een op-en-top preppy, klassieke heren look. Ideaal voor de herfst!

Profiteer van onze gratis thuislevering vanaf 25 euro en gratis retourverzending. Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk!