€15 korting per €75 op de hele collectie! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie! *

Dina Tersago - Dames

Dina Tersago x JBC
Dina Tersago x JBC

La vie Parisienne

Sobere, stijlvolle looks met de nodige portie ‘je ne sais quoi’. Bescheiden en charmant, net als Dina. Zet alvast je koffers klaar, want deze collectie geeft je zin in een zonnige citytrip.

Shop de collectie nu op JBC.be en in jouw JBC-winkel.

Dina Tersago x JBC

Sobere, stijlvolle looks met de nodige portie ‘je ne sais quoi’. Bescheiden en charmant, net als Dina.

Shop de collectie nu op JBC.be en in jouw JBC-winkel.

24 van 26 items

Dina Tersago collectie

Dina Tersago is een Belgische TV-presentatrice, actrice en model. In Dina’s nieuwe collectie brengt ze La douce France als thema sterk naar boven. Ideale dames looks voor op vakantie! Sierlijke jurken voor dames, blouses voor dames en dames jumpsuits, alles in de prachtige Parijse stijl. Deze collectie geeft je zin in een zonnige citytrip, zet je koffers alvast klaar!

Hoe combineren?

Dina Tersago weet als geen ander hoe stijlvolle looks te creëren, ze geeft dan ook met veel plezier stijladvies! Hier enkele van Dina’s stijltips: Kies een neutrale kleur en voeg er een chic accent aan toe zoals de vrouwelijke halslijn. Dat is het geheim van de Franse klasselook. Een andere tip? Mix dressy met casual voor nonchalante, maar stijlvolle dames looks. Combineer een dames jeans met brede pijpen met stijlvolle sandalen en een dames top. Daarnaast gaat er niets boven Franse eenvoud. Kies voor een basic outfit met een leuke dames jeans en laat de details spreken. Maak je look af met leuke dames accessoires die bij alles passen. Kies een sjaaltje voor dames dat je in je haren kan dragen of als riem in een short kan dragen.