Blouses en hemden - Dames

24 van 121 items

Blouses & hemden - dames

DAMES BLOUSES & HEMDEN

De klassieker onder de klassiekers. Met een mooie blouse kan je alle kanten op. Combineer met een dames rok en/of blazer voor dames voor een business look, combineer met een dames skinny jeans voor een trendy look of combineer op een broek voor dames voor een casual look.

DE BLOUSE, IEDER JAAR OPNIEUW DE MUST HAVE!

Met een blouse kan je blijven combineren en experimenteren. Want wanneer je een nieuwe dames blouse koopt, krijg je instant ook een nieuwe look. Zie jij graag klassieke overhemden, met bijvoorbeeld een streepjes patroon en een oversized snit voor een vlotte look? Of ben je meer opzoek naar een elegante look? Kies dan voor een losvallende neutrale plissé blouse of een blouse met een printje. Hou jij qua prints meer van strepen, bloemen, ruiten, opschriften? You name it, we’ve got it!

DAMES BLOUSES, VOOR IEDER MOMENT

Weet je niet wat aandoen naar het eerste oudercontact? Heb je een onverwachtse lunchafspraak? Of nodig je enkele vrienden uit voor een wijntje? Believe us, een mooie blouse is dan jouw life safer. Neem een kijkje bij rokken voor dames & accessoires voor dames, voor jouw look compleet te maken.