Badcapes met naam

8 van 8 items

Gepersonaliseerde badcapes met naam

Geef je pasgeboren schat een uniek cadeautje. Laat de naam van je mini borduren op onze personaliseerbare badcapes. Ook leuk om een badcape met naam te geven als kraamcadeau of om de kersverse peter en meter mee te verrassen. Neem zeker een kijkje naar onze collectie personaliseerbare baby essentials van Studio Unique.

Personaliseer badcapes met je mini’s (koos)naam

Er is niets zo leuk als na een lekker bad, weg te kruipen in een zachte badcape. De badcapes van Studio Unique kan je gebruiken als hand- en omslagdoek. Ze hebben in één hoek een capuchon dat over het hoofdje van je mini past. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijke materialen voor een zachte en aangename handfeel.

Bestel je geborduurde badcapes in no-time

Personaliseer makkelijk en snel badcapes bij JBC. De tekst wordt geborduurd in de badcape en ziet er luxueus uit. De geborduurde tekst gaat lang mee zodat je mini lang kan genieten van zijn of haar doekje.

In vier simpele stappen, personaliseer en bestel je online je gepersonaliseerde badcape.

  • 1. Kies jouw favoriete kleur voor de badcape. Ga voor een stoere, zachte of pastelkleur.
  • 2. Geef de (koos)naam van je mini in. Enkel letters zijn toegestaan.
  • 3. Selecteer de kleur voor de geborduurde naam. Maak een leuke combinatie met de gekozen kleur van de badcape.
  • 4. Voeg je creatie toe aan je winkelmandje door op ‘Bestellen’ te klikken. Done!

Snelle verzending van je badcape met naam

Geniet van een leveringstermijn van 7 werkdagen voor alle gepersonaliseerde artikels. Gepersonaliseerde items worden speciaal door en voor jou ontworpen. Er is daarom geen annulering of retour mogelijk op deze producten.