Personaliseer babymutsjes

4 van 4 items

Babymuts met naam

Een pasgeboren baby moet je extra beschermen, zo is het hoofdje van je mini nog heel gevoelig. De beste oplossing hiervoor is een muts om het hoofdje van je mini te beschermen en warm te houden. Wil je de muts extra speciaal maken? Bestel dan een babymuts met naam en icoon bij JBC. Dat is nog eens een mooi cadeau voor je kleintje.

Kwalitatieve & zachte babymutsen

Onze collectie van babymutsen die je kan personaliseren met de naam van je mini bevatten 95% biokatoen. Dit is een superzachte stof dat het hoofdje van je baby lekker warm zal maken en extra zal beschermen.

Een gepersonaliseerde babymuts voor elk seizoen

De gepersonaliseerde babymutsen zijn voor elk seizoen! Je baby kan dit altijd dragen om zijn/haar hoofdje goed warm te houden. Er is 1 model beschikbaar dat je kan personaliseren door uit een van de leuke kleuren te kiezen en vervolgens een naam en een icoon toe te voegen. Voor in de winter kan je een hele set personaliseren voor je mini! Van babymutsen tot handschoenen en een sjaal! Schenk je kleine ook een extra item dat hem/haar zal laten stralen. Ontdek onze collectie baby accessoires op jbc.be.

Verzending & levering van je gepersonaliseerd babymuts

Geniet van gratis verzending naar alle JBC-winkels of laat je bestelling gratis thuis leveren vanaf 35 euro. Heb je een babymuts besteld uit onze Studio Unique? Dan kan je deze binnen 7 dagen al verwachten. De gepersonaliseerde baby muts is op maat ontworpen voor jouw mini. Ze kunnen daarom na bestelling niet teruggezonden, geannuleerd of gewijzigd worden.