Jeans outfits bij JBC
Jeans outfits bij JBC

Denim = must have in elke kleerkast

- inspiratievideo's -

Ontdek hoe je jouw favoriete jeans kan combineren met onze nieuwste collecties. Ga je voor een sweater, hemdje of toch een vest?

Max showt zijn favoriete looks.

Denim is een absolute must-have en mag niet uit eender welke jongenskleerkast ontbreken. Gemakkelijk te combineren en het hele jaar door te dragen. In deze stylingvideo laat Max je 3 jeanslooks voor elke jongen zien. Ga jij voor een combinatie met een trendy baseball vest, een tof hemd of een comfy longsleeve?

George showt zijn favoriete looks.

In deze stylingvideo laat George, zoon van Cielke, Digital Marketing Manager, je zijn favoriete jeanslooks zien. Daaruit kan je voor de hele week inspiratie halen! Ga voor denim in combinatie met een cool baseball vest, dé trend van het seizoen. Een mouwloos teddyvest op een jeans zorgt dan weer voor een stoere, maar heel comfy outfit. Jeans gaat ook heel goed samen met een hemd, een longsleeve en een toffe muts. Liever iets zachters? Ga voor een jeans met een gestreepte trui.

Amélie showt haar favoriete looks.

Jeans is zo veelzijdig dat je er bijna alles mee kan combineren! Zelfs met één jeans kan je gemakkelijk heel wat outfits samenstellen. In deze stylingvideo laat Amélie, dochter van Belinda, Payroll Specialist & Fleet Coordinator, je 3 supertoffe looks met een en dezelfde jeansbroek zien. Comfy knits en trendy teddy? Yes, please!