• Gratis thuislevering vanaf €25

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

Goe Gespeeld x JBC
Goe Gespeeld x JBC

Goe Gespeeld x JBC

Goe Gespeeld! en JBC slaan de handen in elkaar met een collectie waar elk kind 100% in kan spelen. Want vuil worden mag!

Dit jaar sloegen we de handen in elkaar met Goe Gespeeld en ontwierpen we enkele supertoffe T-shirts op maat van ravotters. Lopen, springen, klimmen, vallen en weer opstaan. Daar hoort kledij bij die tegen een stootje kan. In de nieuwe T-shirts van onze BESTies-collectie kan je kind zonder zorgen buiten spelen in leuke prints die iets zeggen over 100% spelen. Wie wordt daar niet blij van?

Wie is Goe Gespeeld?

Spelen is wat kinderen doen en het is belangrijk dat dat kan én op de manier die zij willen. Goe Gespeeld! (Ja je leest het goe(d) zonder ‘d’ want spelen is ook nooit ‘af’ of ‘t is met een hoek af) is een netwerkorganisatie die het recht op spelen voor kinderen wil garanderen. Zij creëren en faciliteren speelkansen voor alle kinderen. Meer informatie

Goe Gespeeld x JBC
Goe Gespeeld x JBC

Ken jij onze BESTies-collectie al? Dat is onze ravotterskledij waar de kids naar hartenlust in kunnen spelen. De items van BESTies bestaan uit comfortabele stoffen, leuke prints en kleurtjes én dat tegen een zachte prijs.

Goe Gespeeld x JBC
Goe Gespeeld x JBC
Goe Gespeeld x JBC
Goe Gespeeld x JBC

Heeft jouw kind Goe Gespeeld! vandaag? Klom je in een boom? Deed je een verfgevecht? Of ging je voor waterpret? Toon ons jullie speelse avonturen. Tag @jbcfashion en @goe.gespeeld in jouw foto!

Tips & tricks

Lees op onze blog 8 manieren om “risicovol” te spelen volgens Goe Gespeeld en 30 tips wat je deze zomer kan doen met kids!