Vaderdag bij JBC
Vaderdag bij JBC

Vaderdag

- Mee met elke papa -

Vandaag is het Vaderdag! Bij JBC vieren we alle papa’s: pluspapa’s, pleegpapa’s, sterrenpapa’s, wenspapa’s en iedereen die aanvoelt als een papa.

Wil je deze Vaderdag een origineel cadeau? We got you, check hieronder enkele leuke ideeën en tover gegerandeerd een Vaderlach.

Shop en WIN een Achielle e-bike voor Vaderdag t.w.v. €3.589*

Maak bij elke aankoop kans! Hoe werkt het? Wanneer je een aankoop doet online of in één van onze winkels ontvang je een unieke code via e-mail om mee te doen met deze wedstrijd. Laat dus zeker je e-mailadres achter wanneer je een aankoop doet in onze winkel. Deelnemen doe je door de unieke code die je via e-mail ontvangt hier in te vullen.

De winnaar ontvangt een persoonlijke verwittiging via e-mail met verdere informatie.

Vul hier je unieke code in

Mijn mooiste herinnering is..

Ter ere van Vaderdag vroegen we 4 JBC-papa’s wat hun mooiste herinneringen zijn met hun kids. Zij stonden model in onze nieuwe twinning-collectie van Familystories.

Dit jaar kies ik voor… een gepersonaliseerd papa-cadeau

Personaliseer een T-shirt of sweater met een leuk tekstje voor papa en een icoontje dat helemaal bij hem past. Ga je voor een smiley, fiets of hartje? Een T-shirt die je voor altijd wilt bijhouden. Of ga voor matching pyjama’s met jullie (koos)namen op.

Dad to be

Worden jullie binnenkort trotse ouders? Vertel het met een leuk cadeautje van onze gepersonaliseerde baby lifestyle of deze DADster T-shirt voor maar €5 bij aankoop vanaf min. 2 stuks.

shop t-shirt

Een eigen cadeautje maken

Een uniek cadeau voor vaderdag? Ontdek op onze blog superleuke ideetjes om papa extra te verrassen op vaderdag met een eigen gemaakt cadeau.

Ontdek knutseltips
Vaderdag cadeautjes

Een cadeaubon is altijd een goed idee

Ontdek onze cadeaubonnen speciaal voor jouw papa zodat hij zelf zijn favoriete outfit kan samenstellen voor de lente en zomer. Ideaal!

shop cadeaubonnen
Vaderdag cadeautjes