Sieg De Doncker viert Vaderdag met JBC Sieg De Doncker viert Vaderdag met JBC

Vaderdag

- JBC, mee met elke papa -

Op 9 juni vieren we Vaderdag - de dag waarop we alle papa’s, pluspapa’s, pleegpapa’s en vaderfiguren laten weten hoe bijzonder ze zijn. Speciaal voor alle papa’s (en het hele gezin) ontwierpen we een twinning-collectie. Sieg De Doncker viert ook dit jaar Vaderdag in twinning outfits met zijn dochter Nelle.

WIN WIN WIN

Wil jij een papa of jezelf extra in de watten leggen? Shop nu herencollectie en maak kans op 1 van de 3 superstraffe vaderdagprijzen!

Je ontvangt tussen 24/05 en 09/06 een unieke code via mail om deel te nemen aan de wedstrijd. Max 1 code per dag.

shop nieuwe collectie
Vaderdag cadeau JBC
Vaderdag cadeau JBC
Vaderdag cadeau JBC

Voor elke papa een geschikt cadeau

Een gepersonaliseerd geschenk

Laat je papa's favoriete (troetel)naam of quote met of zonder leuk icoontje borduren of printen op een T-shirt, sweater of romper. Superuniek, een cadeau om nooit te vergeten!

personaliseer nu

Altijd een voltreffer: cadeaubonnen

Zet jouw papa dit jaar niet alleen in de bloemetjes, maar ook in het nieuw met onze superleuke cadeaubon speciaal voor Vaderdag. Een cadeau op het lijf geschreven!

shop cadeaubonnen

Een zelfgemaakt cadeautje

Het mooiste cadeau dat jij jouw superpapa kan geven voor Vaderdag zijn de allertofste herinneringen. Die maken jullie samen met deze superleuke papapiertjes! Dat zijn papiertjes met leuke activiteiten erop die je samen met je (plus)papa kan doen. Weet jij al welke activiteiten je het liefste met hem zou doen?

Ontdek het hier

💛

Bij JBC denken we ook aan: iedereen die hun papa kwijt is, iedereen die zelf papa had willen zijn, alle papa's die een kind zijn verloren, …

Ken jij ook iemand die je een lieve boodschap wil sturen? Download dan hieronder het kaartje.

download het kaartje hier