Kapitein Winokio x JBC
Kapitein Winokio x JBC

Kapitein Winokio

Kapitein Winokio staat bekend om zijn inspirerende en inventieve muziek voor kids en ouders. Samen creëerden we een unisex #HalloAarde-collectie. Ontdek bij elke sweater een uniek liedje om mee te zingen.

Shop & WIN: Bij aankoop van een item uit de Kapitein Winokio-collectie krijg je 2 maanden GRATIS toegang tot de RADIO WINOKIO app en maak je kans op een gezinsticket voor een #HalloAarde show in november.*

Shop collectie

Moeder aarde

In dit liedje 'De Aarde' zingt Kapitein Winokio over Moeder Aarde. Het is een wonder wat ze allemaal kan, ze vliegt maar in het rond zonder te verdwalen. Ze draait en draait maar, zonder motor of pedalen. Wat een wonder wat ze allemaal kan.

Boom

Zing mee met dit liedje ‘als een boom’ en luister hoe de boom ontstaat van wortels tot de kleine en grote blaadjes aan de takken. Wist je dat de boom zorgt voor verse lucht? Luister samen het liedje.

Wolk

Zag jij de wolken al op de sweaters en kousen van Kapitein Winokio? Superleuk. Luister hieronder het liedje ‘Wolken’ en zing samen over het kijken naar de wolken in de lucht en hoe ze meevliegen met de wind.

Berg

Bergen beklimmen met je vrienden, naar beneden glijden op een ski of wandelen in de groene bergen. Ga mee op avontuur met Kapitein Winokio in het liedje ‘Bergen’

Paddenstoel

Onder elke stap die we zetten zitten draden van de paddenstoel, een heel internet onder de grond. Leer over de paddenstoel met onderstaand liedje ‘Paddenstoel’. Psstt: de paddenstoel staat ook op onze superleuke truien. Samen op pad in het bos!

Zing mee met Kapitein Winokio via de RADIO WINOKIO app en de #HalloAarde CD. Ontdek hier meer over de #HalloAarde tournee van Kapitein Winokio.

*Wil je na deze gratis proefperiode verder genieten? Dan kan dat voor € 5,99 per maand of €4,99 per maand bij een jaarabonnement. Wil je na deze gratis proefperiode niet meer verder genieten? Vergeet dan zeker je abonnement niet zelf op te zeggen: https://kapiteinwinokio.be/faq-radio-winokio/#OPZEGGEN

Lukt het niet meteen? Een uitgebreide FAQ vindt u op https://kapiteinwinokio.be/faq-radio-winokio/