Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

De leukste kersttruien voor kinderen

14 van 14 items

Kersttruien voor kinderen

Tijdens de gezelligste periode van het jaar mogen leuke kersttruien natuurlijk niet ontbreken. Ben jij nog op zoek naar kersttruien voor jouw kinderen? Ontdek de exemplaren die wij aanbieden in onze webshop of in onze JBC-winkels. Ook geweldig om te matchen met je gezin!

Leuke en grappige kersttruien voor kinderen

Of je nu op zoek bent naar een mooie, vrolijke of grappige kersttrui voor kinderen, je vindt er altijd eentje die je aanstaat in onze webshop. Ze zijn lekker warm en ze zijn bovendien afgewerkt met de allerleukste details. Denk maar aan designs met peperkoekmannetjes, je favoriete dieren in kerstoutfit en lichtjes waarmee je de hele kerstperiode schittert!

Een outfit met een kersttrui wordt nog leuker als je mixt en matcht met onze geweldige accessoires. Een muts met een rendier erop? Check. Megagezellige kerstsokken? Double check! Nog een dekentje om samen gezellig onder te kruipen en jullie kerstfeest kan niet meer stuk.

Twin met je gezin in onze matching kersttruien!

Bij JBC vind je een superleuke trui voor kerstfans van alle leeftijden! Je kan dus met je hele gezin – of zelfs met je hele familie! – matchen en samen de leukste herinneringen maken. Onze kersttruien voor kinderen en volwassenen zijn bovendien heel gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een toffe jeansbroek.

Maak je keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen. Voor de liefhebbers van typische kerstdesigns zijn er onze matching kersttruien in de ecru variant voor mama en de meisjes en blauwe variant voor papa en de jongens. Mag het voor jullie ook wat opvallender zijn? Ga dan voor onze rode kersttrui met grappig rendier en reliëfdetails!