Babyspullen voor jongens

24 van 55 items

Babyspullen voor jongens

Heel wat babyspullen voor jongens zijn handig om je zoontje warm, droog en schoon te houden. Daarom vind je bij JBC voor elke gelegenheid superleuke items om voor hem te zorgen. Ontdek ze allemaal in onze webshop en in onze JBC-winkels!

Toffe babyspullen voor jongens

De outfit van je baby afmaken is heel gemakkelijk met onze megaleuke babyspulletjes. Denk maar aan een hoedje om je baby te beschermen tegen de zon en een schattig paar babykousen. Dan is er nog de uitdaging om de babykleding zo lang mogelijk schoon te houden wanneer je baby te eten krijgt. Laat je helpen door enkele van onze leuke slabbetjes en ontdek ook zeker onze wastips!

Deze babyspullen helpen je met bad- en bedtijd!

Raken de outfit – en misschien ook je baby – toch besmeurd? Dan is het tijd om in bad te gaan. Daarvoor kan je zeker en vast een washandje en een gezellige badcape gebruiken! En terwijl jij je kleine spruit weer oppoetst tot hij blinkt, kan hij genieten van geweldig badspeelgoed. Tip: gebruik een tetradoek om je baby mee af te drogen. Die is nog zachter dan een gewone handdoek en je kan er gemakkelijk mee tussen de kleine vingers, teentjes en huidplooitjes vegen!

En dan is het alweer tijd om te slapen. Hoe stop jij je baby het liefste in, onder een megazacht dekentje of in een knusse slaapzak? Kies uit de leukste prints en de meest comfortabele stoffen. Met een mooie knuffel erbij zal jouw kleine schat al snel opweg zijn naar Dromenland. Slaap zacht, lieve baby!

Gepersonaliseerde babyspullen zijn extra leuk

Wil jij de babyspullen van je jongen onvergetelijk maken? Laat zijn naam dan printen of borduren op allerlei leuke personaliseerbare babyspullen uit onze Studio Unique. Denk maar aan slabbetjes, tetradoeken, rompers en badcapes. Ook superleuk als kraamcadeau of als originele manier om je zwangerschap aan te kondigen!