Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Alle kleding - Babyjongens

24 van 363 items

Alle kleding - babyjongens

Babykleding voor jongens

Babykleding voor newborns en oudere babyjongens is meer dan een collectie rompertjes of body’s met schattig prints voor de winter of zomer. Die tijd is volledig voorbij. Tover je mini om in een kleine hartendief in een baby hemdje voor jongens en baby jongens broek met leuke bretellen of een echte sporty kid in sweatbroekje met cool T-shirt. Weinig tijd om zelf een leuke combo bij elkaar te zoeken? Check dan zeker onze leuke sets voor baby jongens.

Groeit je kleinste als kool? Neem dan zeker eens een kijkje in onze meegroeibroekjes. Comfortabele broekjes die tot wel 2 maten groter meegroeien met je kleine spruit, we want!

Babykleding voor jongens voor elke mijlpaal

Het allereerste outfitje voor je kleine man in het moederhuis, of zijn eerste dag naar de crèche? De collectie My First viert alle eerste mijlpalen met een schattige *kuch* stoere outfit voor je mini. Experimenteer en wissel af tot je een stijl hebt gevonden die helemaal bij je kleine man past dankzij onze perfect combineerbare basics, trendy babykleertjes en absolute must-have babyspulletjes die je vindt in onze webshop of je favoriete winkel bij je in de buurt.

Comfortabele kwalitatieve babykleding voor jongens

Onze collectie kinderkleding voor babyjongens is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Maar liefst de helft van onze babycollectie bestaat uit een zachte mix van biokatoen en elastaan.

Babykleding voor een mooi prijsje? Goedkoop, maar kwalitatief? Check dan zeker onze BESties-collectie, de ideale speelkleren voor babyjongens!