Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Rompers - Babyjongens

24 van 36 items

Baby bodies voor jongens

Ben je in verwachting van een klein wondertje? Of al een mini you rondlopen (of kruipen ;-))? Van baby rompers heb je er niet één, niet twee... maar verscheidene van nodig. Ontdek onze leuke sets, waarin 2 rompertjes samenzitten. Een neutrale en eentje met felle print of felle print all the way. Kies wat jij leuk vindt en past bij jouw zoontje. Voor elke mood een andere romper.

Bovendien zijn de rompertjes gemaakt uit biokatoen, goed voor het milieu en zacht voor je kindje. Kan je al niet wachten op je nieuwe bodies? Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel en van de snelle levertermijn.

De leukste baby rompers voor jongens shop je bij JBC.be!

In de zomer geniet je van body zonder mouwen voor baby jongens. In de winter kies je voor een body met lange mouwen. Lekker warm onder een baby trui voor jongens. Duffel je zoontje lekker warm in, we willen immers niet dat ze kou hebben. Nog een baby jasje voor jongens en klaar is kees. Voeg nog leuke baby accessoires toe aan je outfit om het hélemaal af te maken, denk maar aan een mutsje, sjaaltje en handschoenen die matchen. Wij zijn fan! Voor elk seizoen de gepaste romper.

Wist je dat je bij JBC verschillende rompers vindt met andere fits? Er is voor ieder wat wils! Een overslag body vind je met korte en lange mouwen. Hier zitten de drukknoopjes aan de voorkant waardoor je kindje rustig op zijn rugje kan blijven liggen bij het omkleden. De andere rompertjes zijn voorzien van een makkelijke overslag aan de schouders waardoor ook deze makkelijk uit- en aan te doen is. Wist je dat je hierdoor de romper van je kleine spruit langs onder kan uitdoen? Eens zo makkelijk! De plooitjes zorgen ervoor dat ze goed aansluiten bij het bewegen.