Rompers voor babyjongens

24 van 42 items

Rompers voor babyjongens

Ben je in verwachting van een klein wondertje? Of heb je thuis al een mini you rondlopen of rondkruipen? Van babyrompers heb je er niet één, niet twee... maar genoeg nodig.

Shop de leukste rompers voor jongens op JBC.be!

Ontdek onze leuke sets met twee jongensrompertjes. Ga voor een effen en eentje met print of twee dezelfde in verschillende kleurtjes. Kies wat jij leuk vindt en wat past bij jouw zoontje. Voor elke mood een andere romper.

Bovendien zijn de jongensrompertjes vaak gemaakt uit biokatoen, beter voor het milieu en zacht voor je kindje. Kan je al niet wachten op je nieuwe rompers? Geniet van een snelle levertermijn en gratis levering in jouw dichtstbijzijnde JBC-winkel.

Babyrompers voor elk seizoen

In de zomer geniet je baby van een romper zonder mouwen. In de winter kies je voor een rompertje voor jongens met lange mouwen. Lekker warm onder een trui voor babyjongens en een babyjasje.

Voeg nog wat leuke accessoires toe aan de outfit om het hélemaal af te maken. Denk maar aan een mutsje, sjaal en handschoenen die matchen voor als het koud is. Op warme dagen en zonnige dagen bescherm je je schat met een geweldig zonnehoedje en een leuke zonnebril voor babyjongens. Wij zijn fan! Voor elk seizoen de gepaste romper.

Van enveloppehals- tot overslagrompers

Wist je dat je bij JBC verschillende soorten rompers voor jongens kan kopen? Er is voor ieder wat wils! Een overslagromper vind je met korte en lange mouwen. Daarbij zitten de drukknoopjes aan de voorkant, waardoor je kindje rustig op zijn rugje kan blijven liggen bij het omkleden.

De andere rompertjes zijn voorzien van een enveloppehals, waardoor ook zij makkelijk uit en aan te doen zijn. Met zo’n halstype kan je de romper van je kleine spruit langs de onderkant uittrekken. Eens zo makkelijk! De plooitjes zorgen ervoor dat de romper goed aansluit bij het bewegen.

Laat bij JBC een rompertje personaliseren!

Ben jij op zoek naar een extra speciale romper voor jouw baby? Of ga je binnenkort op kraambezoek en zoek je nog een origineel cadeau? Check dan snel alle babyrompers die je kan laten personaliseren met onze Studio Unique! Kies een leuke kleur uit en laat de naam van de baby of een leuk citaatje op de borst printen.