Warme babyjassen voor jongens

4 van 4 items

Babyjassen voor jongens

Onze babyjassen voor jongens zijn een echte must voor jouw zoontje. Ze beschermen hem namelijk tegen koude en regen en ze doen hem er extra leuk uitzien. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod en ontdek er jouw nieuwe favoriet!

Shop de leukste babyjassen voor jongens op JBC.be!

Een babyjas voor jouw jongen uitkiezen is megaleuk! Zeker als je een kijkje gaat nemen in ons uitgebreide assortiment babyjassen. Je vindt er alles van bodywarmers en regenjassen tot warme winterjassen en 100% gerecycleerde jassen. Alles wat je nodig hebt om je baby warm en droog te houden.

Bodywarmers en regenjassen kan je mini heel goed gebruiken in het tussenseizoen. Die zorgen ervoor dat je baby het net warm genoeg heeft en bereiden hem volledig voor op plotse plensbuien. In de winter is jouw baby dan weer volledig gesteld met een van onze lekker warme winterjassen. Duffel hem lekker in en geniet met volle teugen van de gezelligste periode van het jaar!

Onze jassen voor babyjongens hebben ook altijd een superleuk design! Met doorgestikte details, een dierenthema, een leuk patroon of met megazachte teddy, je vindt het allemaal bij JBC.

Zo combineer je jassen met andere babykleding

Voor jongens is een babyjas natuurlijk een geweldige aanvulling voor heel wat schattige babyoutfits! Je kan ze combineren met een babyjeans, een T-shirt en een lief paar babykousen als de temperatuur nog niet te sterk gedaald is. In de winter voeg je daar nog een leuke sweater met print aan toe.

Wist je trouwens dat heel wat van onze winterjasjes voor baby’s wanten in de mouwen hebben? Zo speelt je mini zijn handschoenen niet snel kwijt en kan je hun handjes makkelijk én snel verwarmen.