Babykousen - Jongens

21 van 21 items

Babykousen voor jongens

Babysokjes voor jongens zijn altijd een goede aanvulling voor de outfit van jouw baby. Ontdek ook onze leuke sets met twee of drie paren en bestel ze gemakkelijk online.

De leukste babykousen vind je bij JBC!

Babykousjes zijn lekker warm én erg zacht aan de voetjes van jouw baby. Maar ze zijn natuurlijk ook nog eens superleuk. Ze komen namelijk in alle kleuren en designs zodat jij ze in eender welke outfit kan combineren. Zo heb je er in effen kleuren, met streepjes en zelfs met dierenprints op, hoe leuk is dat?! Combineer met de leukste T-shirts en broekjes voor babyjongens en klaar is jouw zoontje om de hele dag te stralen.

Babykousen zijn dus een echte must als je baby er al is, maar ze zijn ook geweldig als manier om aan te kondigen dat jullie zwanger zijn! Geef een cute setje aan de fiere grootouders of doe ze cadeau aan de meter en peter van jouw spruit. Ben je ook nieuwsgierig naar andere manieren om je zwangerschap aan te kondigen of ben je nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ga dan voor gepersonaliseerde baby essentials.

Verschillende modellen babysokjes voor jouw jongen

Bij JBC vind je heel wat verschillende soorten babykousen. Zo kan je kiezen uit dunnere of net lekker warme sokjes en korte of net iets langere sokjes. Al die babykousen zijn leuk om in schoentjes te dragen, maar ook gewoon om de outfit mee af te werken en een extra accentje toe te voegen!

Ben je benieuwd welke andere babyaccessoires je nog kan toevoegen aan de outfit van je mini? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop of doe inspiratie op met onze shop the looks. Je geniet bovendien altijd van een snelle levertermijn en 60 dagen bedenktijd.