Hemden voor babyjongens

12 van 12 items

Hemden voor babyjongens

Hemden voor babyjongens kan je voor heel wat gelegenheden gebruiken. Het is altijd leuk voor een feestje, maar ook voor een casual chic outfit voor een gezellige uitstap. Ontdek onze tofste exemplaren in kleuren zoals blauw, beige en grijs.

Voor elke stijl een mooi babyhemd voor jongens

Voor welke stijl je ook gaat, bij JBC vind je altijd een hemdje die in de outfit van je kleinste spruit past. Staat er binnenkort een party op de planning? Ga voor een geklede outfit met een babyhemd met print, gecombineerd met een leuke strik en een nette babybroek.

Maar ook in meer casual outfits kan je je baby perfect een hemdje aantrekken. Zo gaan jullie casual chic op bezoek bij de grootouders of op uitstap in de stad. Of hou het een tikkeltje nonchalant door een hemd te stylen met een jeansbroek voor babyjongens en een tof T-shirt.

Shop the look: altijd een geweldige combo!

Wil jij graag wat inspiratie opdoen voor hoe je een babyhemd allemaal kan stylen? Hou dan zeker onze Shop the looks voor babyjongens in het oog! Daar vind je allemaal unieke kledingcombinaties die je voor je eigen kindje ook kan aanschaffen. Hoe leuk is dat?

Per Shop the look krijg je een overzichtje van de babykleding waaruit de outfit bestaat. Nog even het maatje kiezen en toevoegen aan je winkelmandje. Weet je niet met zekerheid welke maat jouw kindje op dit moment heeft? Ga dan zeker even kijken in onze handige maattabel voor babykleding!