Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Shorts - Babyjongens

24 van 51 items

Baby korte broek voor jongens

T-shirts voor baby jongens

Wanneer het wat warmer wordt, wissel je je baby broeken voor jongens in voor een korte broek voor baby jongens. Een stoere look? Combineer een baby jeans short voor jongens met een comfy baby hemd voor jongens. Doe je knoopjes toe of laat het loshangen met een neutraal T-shirt onder voor een optimale nonchalante, comfy baby look. Een geklede look creëer je met een chino korte broek met subtiele print, combineer met een neutraal T-shirt voor een moderne, hippe look.

Je zomer look helemaal compleet maken? Kies een baby tank top voor jongens in een leuk kleurtje en een print die past bij je (b)engel. Nog baby jongens schoenen aan en klaar is kees. Stralend de zon tegemoet en genieten op vakantie.

Comfy baby kleding voor jongens

Een speeldate op de planning? Kies voor een sportieve korte baby broek voor jongens met de allerleukste prints. Ga je voor een opvallende speelse print of ben je meer fan van een subtiele print? Er is voor beide wat wils. De broekjes hebben een handig knooplint zodat je broekje goed blijft zitten. Speelplezier gegarandeerd!

Betaalbare jongens shorts ontdek je bij BESTies. Leuke prints en comfy fits. Sponzen shortjes kunnen niet ontbreken in je kleintje zijn kast. Felle kleurtjes of een neutraal donker kleurtje, kies wat past bij jouw mini. Geniet van hippe shorts voor baby jongens van Bumba. Fun prints met bijpassende T-shirts in dezelfde print, we love it! Zo cool.