Verjaardag - Babyjongens

Leuke verjaardag items bij JBC
Leuke verjaardag items bij JBC

Klaar voor een feestje met JBC!

Een verjaardag in het vooruitzicht? Ontdek onze gepersonaliseerde T-shirt en kroon en beleef een onvergetelijke verjaardag. De allerkleinste fans feesten samen met Bumba.

Leuke verjaardag items bij JBC

Een verjaardag in het vooruitzicht? Ontdek onze gepersonaliseerde T-shirt en kroon en beleef een onvergetelijke verjaardag. De allerkleinste fans feesten samen met Bumba.

20 van 20 items

De leukste eerste verjaardagsoutfits voor jongens

Hoera, jouw zoontje wordt één jaar oud! Dat verdient een feestje én een schitterende eerste verjaardagsoutfit. Die stel je in 1-2-3 samen met onze feestelijke collecties en accessoires. En natuurlijk viert je kleine spruit niet alleen; ook de rest van het gezin moet er op deze speciale gelegenheid piekfijn uitzien! Ben je ook nog op zoek naar leuke feestversiering? Ontdek dan zeker onze verjaardagscollectie van AVA x JBC!

Outfits voor de eerste verjaardag van je babyjongen

De eerste verjaardag van je zoontje is een grote mijlpaal. Daarom is de outfit die hij dan draagt erg speciaal. In onze webshop kan je daarom heel wat babykleding vinden om een geweldige eerste verjaardagsoutfit mee samen te stellen!

Enerzijds hebben we een aantal T-shirts voor babyjongens die speciaal zijn ontworpen voor hun verjaardag. Daar zit zelfs een personaliseerbaar T-shirt tussen! Anderzijds is er ook onze Premium-collectie, boordevol prachtige feestoutfits voor baby’s. Voeg daar nog wat toffe accessoires aan toe, zoals een vrolijke vlinderstrik, en je bent klaar!

De tofste verjaardagscollectie van AVA x JBC

Een schitterende outfit voor de eerste verjaardag is een ding, maar daarnaast heb je ook superleuke partyitems nodig! Daarom hebben wij een geweldige feestcollectie ontwikkeld in samenwerking met AVA. Daarin kan je deze en meer matching feestattributen terugvinden:

  • - Toffe verjaardagskronen die je door de afneembare patches voor de eerste tot en met de achtste verjaardag van je zoontje kan gebruiken;
  • - Luxe geschenkpapier in het wit en in het geel;
  • - Sets met ballonnen in verschillende kleuren;
  • - Supermooie vlaggetjes om het hele huis mee op te vrolijken;
  • - Servetten met een beestig leuk design.

Heel het gezin viert mee in hun feestkledij

Ook jullie moeten er op deze geweldige dag fantastisch uitzien om te vieren! Daarvoor kan je altijd een kijkje nemen in onze feestcollecties voor het hele gezin. Combineer met toffe accessoires zoals riemen, kousenbroeken en vlinderdassen.

Hou je het graag casual chic? Ga voor één leuk item uit de feestcollectie en stel daarmee een outfit samen met een van de stuks uit onze andere collecties.