• Gratis thuislevering vanaf €35

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

Kruippakjes en jumpsuits voor babymeisjes

24 van 27 items

Kruippakjes voor meisjes

Kwalitatieve kruippakjes voor babymeisjes bij JBC

Kruippakjes voor meisjes - ook wel boxpakjes of babypakjes genoemd - lijken in eerste instantie wat op rompers, maar ze verschillen van elkaar door de lengte van de pijpen. Die van kruippakjes zijn namelijk altijd lang, terwijl rompers vaak korte pijpen hebben. Een kruippakje bestaat ook uit één stuk, waardoor alles altijd netjes blijft zitten en niets afzakt of omhoog trekt.

Die lange pijpen zijn lekker warm en zacht een de knieën van je baby als die begint te kruipen. Maar ook newborns kunnen zo’n lekker warm pakje goed gebruiken. In de kleinste maten hebben onze kruippakjes namelijk voetjes die je pasgeboren baby helpen om warm te blijven.

Kruippakjes in alle vormen en modellen

Kruippakjes zijn naast rompers een van de gemakkelijkste manieren om een babyoutfit mee samen te stellen. Ze zijn namelijk al bijna een outfit op zich. Als het pakje geen voetjes heeft, kan je er een paar mooie babykousen aan toevoegen.

Een kruippakje voor een meisje kan eenvoudig of net heel gedetailleerd zijn. Bij JBC vind je daarom verschillende designs met vrolijke kraagjes, sierlijke volants en speciale borduursels.