Shop nu Ronde Prijzen*: €5, €10, €15, ... Info

Shop nu Ronde Prijzen*: €5, €10, €15, ... Info

Baby rompers voor meisjes

9 van 9 items

Babymeisjes - Rompers

Baby rompertjes voor meisjes

Een baby’tje op komst? Spannend! De kinderkamer al volop aan het inrichten met de schattigste spulletjes? Vergeet zeker niet haar kleerkast te vullen met baby rompertjes voor meisjes. Gemorst of een ongelukje gehad? Rompers hebben ze à volonté nodig! Bij JBC ben je aan het juiste adres voor hippe babykleding van een goede kwaliteit. Met leuke prints, opschriften, bijhorend mutsje en zoveel meer… Schattiger wordt het niet, toch?

Ga je voor een romper voor ergens onder? Kies een baby romper voor meisjes in een neutrale kleur zodat je ze overal mee kan combineren. Ontdek ook de sets van verschillende rompertjes samen. Combineer met sweatbroek en T-shirt voor baby meisjes. Je romper showen? Natuurlijk! Kies voor een leuke kleur en print die gezien mag worden. Combineer in de zomer met een shortje voor baby meisjes en stralen maar! Geen zin in sokjes dragen? Kies een bodie met voetjes waardoor de teentjes het ook lekker warm hebben, ideaal!

Een must bij baby’tjes is het makkelijk uit en aan krijgen van de kleding. De baby meisjes bodies van JBC hebben handige drukknoopjes. Ontdek ook de leuke sets met overslag: super makkelijk en twee-in-één. Win-win!

Verrassende My First-collectie: Surprise!

Ontdek de My First collectie met baby rompers voor meisjes. Haar toekomstige meter en peter zien? Of op bezoek bij oma en opa? De rompers voor baby’s hebben leuke opschriften en prints om ze hélemaal te verrassen. Ontdek ook de kleding voor mommy’s en daddy’s to be. Smelt!

Shop de leukste baby meisjes kleding online bij JBC. Winkelmandje gevuld? Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf €50 bij je thuis.