Handige meisjesrompertjes

24 van 91 items

Rompers voor babymeisjes

Een baby’tje op komst? Spannend! Ben je de kinderkamer al volop aan het inrichten met de schattigste babyspulletjes? Vergeet zeker niet haar kleerkast te vullen met rompertjes voor meisjes. Je hebt ze namelijk erg vaak nodig, en genoeg.

Outfits samenstellen met meisjesrompertjes

Een romper voor meisjes kan je gemakkelijk zo aantrekken in de zomer, gecombineerd met een shortje. Dan staat de romper natuurlijk in de spotlight, dus kies een leuke kleur en print die gezien mogen worden! Bij JBC vind je ook rompers in effen tinten. Vaak worden rompers met prints gecombineerd met effen rompers als een set, zodat je altijd kan afwisselen!

Ga je voor een romper voor ergens onder? Kies een rompertje voor meisjes in een neutrale kleur zodat je het overal mee kan stylen. Dat is altijd leuk met een sweatbroek en een T-shirt voor babymeisjes. Als je je baby net wat warmer wil aankleden, kan je een meisjesrompertje ook met een kruippakje met lange mouwen en broekspijpjes combineren.

Van overslagrompers tot rompers met drukknoopjes

Er is niets zo belangrijk voor babykleding dan de items makkelijk uit en aan krijgen. Daarom hebben onze rompers voor meisjes handige drukknoopjes. In onze webshop vind je bovendien rompers zonder mouwen, met korte mouwen of met lange mouwen. Zo vind je er altijd eentje voor ieder seizoen en elke gelegenheid

Ontdek ook onze rompers met enveloppeschouders. Die zijn zo ontworpen dat je de rompers niet altijd over het hoofdje moet uittrekken. Door de halsopening kan je de romper gewoon over de schouders naar beneden uitdoen. Heb je daarnaast onze leuke sets met overslag al gezien? Die zijn superhandig en hoeven net zoals de rompers met enveloppeschouders niet over het hoofdje worden uitgetrokken. Win-win!

Laat een romper bedrukken met naam

De eerste rompers van je kleinste schat zijn altijd extra speciaal. Wil je dat graag ook in print vastleggen? Of ben je van plan er eentje te houden als aandenken? Laat dan de naam van je baby op een van onze personaliseerbare rompers drukken!

Heb je onze andere personaliseerbare babyessentials al ontdekt? Je kan dus ook op bijvoorbeeld tetradoeken, badcapes en mutsjes de naam van je mini laten zetten! Dat is leuk voor je eigen spruit of als kraamcadeau.