Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Shorts - Babymeisjes

24 van 57 items

Babymeisjes - Shorten

Korte broeken voor baby meisjes

In de zomer vervang je lange broekjes of baby jeans voor meisjes in een korte baby meisjes broek. Lekker fris en comfortabel, ideaal! Een wandeling maken met je kleine spruit, op bezoek bij oma en opa of gaan eten met vrienden? Trek je kleine meid een gekleed kort broekje voor baby meisjes aan. Ga voor een basic kleur en combineer met een T-shirt voor baby meisjes in een leuke kleur en met een tof opschrift, fun verzekerd. Op vakantie kies je voor een short in badstof met een leuk baby bikini voor meisjes met ruffles of een badpak in een leuke tropische print. Sandaaltjes aan, zonnebril op en de leukste zomergadgets mee. Let’s go!

Ontdek ook de bijpassende broekjes voor onder een baby jurkje voor meisjes. Kies voor een baby broekje voor meisjes in dezelfde print en kleur als je kleedje voor baby meisjes of kies voor een effen broekje in neutraal kleurtje dat je met alles kan combineren.

Shop baby meisjes shorts online bij JBC

De korte broekjes voor baby meisjes zijn voorzien van een elastische taille of handige drukknopen. Ze zitten comfortabel en geven goed mee door de stretchy stof. Zo kan je kleine meid op haar gemakje in haar parkje of buggy liggen, leren kruipen of zelfs haar eerste stapjes zetten. De babykleertjes bij JBC zijn budgetproof. Mix & match wat jij leuk vindt en vergeet niet de schattigste foto’s ever te maken! Bij JBC zien we jullie graag stralen, deel jullie toffe foto’s met ons door #JBCfamily bij de foto te plaatsen. 1-2-3… Klik!

Je winkelmandje gevuld met schattige baby meisjes kleding? Geniet van gratis levering in een gekozen JBC-winkel of vanaf €35 bij je thuis. Past het niet? Stuur het gratis retour of ga het inwisselen in je favoriete JBC-winkel!