Moederdag

- JBC, mee met elke mama -

Mama zijn dat is ongelooflijk hartverwarmend, best intens en (h)eerlijk en, soms ook behoorlijk vermoeiend. Maar dat lieve kusjesmonster bij thuiskomst, die glimlachjes van een afstand en de grenzeloze liefde maken het allemaal zo waard! Want mama zijn, dat is een prachtig avontuur.💛

3 Limited edition T-shirts

Speciaal voor àlle mama’s ontwierpen we 3 limited edition T-shirts voor een stuntprijs van €5. Ben je een tired, cool of always late mom - of alle drie tegelijk, JBC is mee met élke mama. Deze herkenbare shirts, met een knipoog naar het moederschap, zijn gemaakt door mama’s met humor die de perfectie willen doorprikken.

T-shirt & cadeautjes nieuwe collectie

Voor elke mama een geschikt cadeau

Een gepersonaliseerd geschenk

Laat je mama’s favoriete (troetel)naam of quote met of zonder leuk icoontje borduren of printen op een T-shirt, sweater of romper. Superuniek, een cadeau om nooit te vergeten!

personaliseer nu

Altijd een voltreffer: cadeaubonnen

Zet jouw mama dit jaar niet alleen in de bloemetjes, maar ook in het nieuw met onze superleuke cadeaubon speciaal voor moederdag. Een cadeau op het lijf geschreven!

shop cadeaubonnen

Een zelfgemaakt cadeautje

De leukste cadeautjes? Dat zijn de zelfgemaakte! Alle mama’s houden ervan als de kids iets in elkaar steken. Ontdek op onze blog de leukste knutseltips voor Moederdag.

Ontdek het hier

💛

Bij JBC denken we ook aan: iedereen die hun moeder kwijt is, iedereen die zelf moeder had willen zijn, alle moeders die een kind zijn verloren, …

Ken jij ook iemand die je een lieve boodschap wil sturen? Download dan hieronder het kaartje.

download het kaartje hier