0 van 0 items

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Kersttruien voor dames

Maak er een onvergetelijke kerstperiode van met een van onze superleuke kersttruien voor dames! Daarin beleef jij de vrolijkste kerstdagen. Ga voor zacht en gezellig of grappig en speels. Laat je gezin mee genieten in hun eigen matching kersttrui!

Onze kersttruien voor dames: mooi én leuk!

Voor dames kan je kiezen uit kersttruien met twee designs:

  • - De eerste trui is er eentje met een typisch kerstontwerp, afgewerkt met kleine dennenboompjes, sneeuwvlokken en cadeaus. Als leuk extraatje hebben de rendiertjes een kleine rode pomponneus gekregen!
  • - Ook voor een grappige dameskersttrui kan je in onze webshop terecht. Wat dacht je van een groot rendier dat tot leven komt? De grote pomponneus en de sjaal van het kerstdier lijken namelijk uit de trui te komen. Ook geweldig als tof kerstcadeau!

Zo mix en match je een kersttrui

Onze kersttruien voor dames kan je gemakkelijk combineren met jeans of een lange rok. De truien zijn trouwens deel van een familiecollectie. Je kan dus perfect eenzelfde of een matching exemplaar kopen voor al jouw gezinsleden, hoe leuk is dat?! Ontdek dus zeker ook onze kersttruien voor heren en kersttruien voor kids.

Wissel je kersttrui af met andere gezellige outfits

Heb jij het graag lekker warm tijdens de eindejaarsperiode? Combineer je geweldige dameskersttrui dan met een superzachte onesie! Die zijn er in verschillende kleuren en met de leukste designs.

Geniet jij het liefste dag en nacht van de kerstperiode? Neem dan zeker ook een kijkje tussen onze kerstpyjama’s. Ontdek welke sets jij het mooist vindt en kies er ook eentje uit om in te matchen met je gezinsleden.