Shorts - Jongens 2-7

2 van 2 items

Shorten - Jongens 2 tot 7 jaar

Korte broeken voor jongens 2-7 jaar

Blijft het ‘s avonds al wat langer licht en worden de dagen warmer? Tijd voor de jongens shorten boven te halen! Oeps, ze passen niet meer… Geen nood! Bij JBC ontdek je betaalbare kinderkleding voor jongens. Dit pas last minute ontdekt en nog vliegensvlug een nieuwe nodig? Bestel nu online en geniet van de snelle levering. Twee werkdagen wachten en het is al bij jou!

Leuke combinaties met jongens shorts

Een korte broek voor jongens is een must die niet kan ontbreken in een jongen zijn kleerkast. Ze zijn zo handig en comfy om buiten te spelen! Perfect om te combineren met een leuke polo voor jongens en jongens sneakers. Liever een jongens hemd? Rol je mouwen op of ga eens voor een basic T-shirt met een hemd over. Laat je hemd loshangen voor een preppy look. Zo cool! De shorten hebben een elastische/verstelbare taille waardoor ze comfortabel zitten. Leuke tip: rol je broekspijpen een paar keer om voor een coole twist te geven aan je outfit.

Stoere jeansshorts voor jongens

Ontdek zeker de jeansshorts voor jongens. Ze zijn zo stoer en toch oh-zo-lief. Je kan ze met alles combineren! Jeansshort te stijfjes? Nee hoor! Ze zijn gemaakt van een stretchy stof zodat je kleine spruit er uren in kan ravotten.