Nachtkleding - Jongens 7-14

8 van 8 items

Nachtkleding - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens pyjama's 7-14 jaar

Overdag leven jongens zich uit en zijn ze lekker actief in hun coole kinderkleding van JBC. ‘s Nachts moeten ze goed slapen om hun batterijen weer op te laden. Hoe geef je je zoon een goede nachtrust? Met onze pyjama’s voor jongens natuurlijk! Om goed te slapen moet je pyjama goed zitten. Comfort staat dus bovenaan. Bij JBC shop je online jongens nachtkleding van maat 134 tot en met 170, in verschillende kleuren zoals grijs en donkerblauw.

Coole pyjama’s en onesies voor jongens

Onze onesies en pyjama’s zijn doorgaans versierd met een leuke print, comfy kap en toffe details als dierengezichten met tanden of stekels. Naast een heleboel kleuren en prints heb je op onze webshop ook nachtkleding in verschillende materialen. De onesies zijn gemaakt van zachte fleece, heerlijk aan de huid en lekker warm in de winter. In de zomer daarentegen is dat fleece materiaal wat té warm. Dan opteer je best voor en katoenen pyjama. Met het hele gezin in matching pyjama’s voor tv? Family Stories makes it happen!

Jongens pyjama’s en onesies, ook voor overdag

Jongens dragen pyjama’s niet alleen ‘s nachts. Bij carnaval is de onesie jouw nr. 1 keuze, want deze nachtkleding dubbelt gemakkelijk als verkleedkleding! Maar ook in het weekend houdt je zoon zijn pyjama ‘s ochtends zo lang mogelijk aan. Niets leuker dan lekker luieren op de zetel in je zachte onesie. Maar ooit moet hij toch uit, want op zondagmiddag gaan jullie altijd uit eten met de familie. Nette outfit nodig? Neem een kijkje bij onze nieuwe collecties of bij onze preppy Hampton Bays collectie.

Op de webshop van JBC shop je makkelijk en snel. De levering van je bestelling is gratis in je JBC-winkel of vanaf €35 aan je voordeur. Toch minder zacht of comfy dan verwacht? Stuur het gewoon gratis retour. Je ziet het, de beste service krijg je bij JBC!