Schoenen - Jongens 7-14

5 van 5 items

Schoenen - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens schoenen 7-14 jaar

Met jongenskleding alleen heb je natuurlijk geen outfit. Je hebt ook schoenen nodig! Kindervoeten hebben het niet gemakkelijk. Al dat geravot en rondgehol… Daar heb je een stevig paar schoenen voor nodig. Shop online de coolste sneakers voor jongens zodat zoonlief overal stevig in zijn schoenen staat.

Schoenen voor jongens met hoog draagcomfort

In de zomer zijn slip-ons zijn een enorm gemak. Je schuift ze makkelijk aan en ze zitten hemels. Bovendien vind je ze bij JBC met de coolste allover prints zodat je hippe zelf niet alleen gemakkelijk maar ook superstylish de deur uit kan. Een tikkeltje sportiever zijn de sneakers. Deze draag je heel het jaar door en passen onder elke jongensbroek.

Kwaliteitsvolle jongens schoenen

In de winter ga je voor boots. Die zien er niet alleen stoer uit, maar houden door het hoge stuk je voeten ook lekker warm. Bijna al onze schoenen hebben een leren binnenzool, extra gezond voor je voeten. Kijk bij onze nieuwe collecties welke kinderkleding het beste bij je nieuwe schoenen past. En snuister ten slotte ook eens door de jongens accessoires om matchende sokken te vinden. Snel geleverd, gratis in je favoriete JBC-winkel of vanaf € 25 bij je thuis. Niet helemaal je ding? Stuur ze dan gratis retour, no hard feelings ;-)