Shorts - Jongens 7-14

24 van 109 items

Shorten - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens shorten 7-14 jaar

Jongens houden van korte broeken, want die geven veel bewegingsvrijheid en comfort om te spelen en te sporten. Als ze konden, zouden jongens het hele jaar door shorten dragen en hun stoere benen showen! Op de webshop van JBC vind je een uitgebreid gamma aan jongens shorts, van maat 134 tot en met 170, in de kleuren grijs, beige en donkerblauw. Met de gratis levering vanaf €35 heb je je bestelling zo in huis en met onze gratis retour stuur je alles probleemloos en vlug weer terug.

Comfy jongens shorten om in te ravotten

Jeansshorten kunnen tegen een stootje en zijn perfect om naar de scouts of chiro te dragen. Klimmen, klauteren, kampen bouwen,... Die geschaafde knieën neemt je zoon er graag bij, zolang hij er maar stoer uitziet in zijn short en trendy jongens T-shirt. Neem een kijkje bij I AM om onze ecologisch geproduceerde denim shorts te ontdekken. Mode- en milieubewust! Voetbaltalent in huis? Dan maak je je jongen blij met een comfortabele sweatshort en een bijhorend jongens vest erbij. Klaar om te scoren!

Shorten voor jongens om indruk te maken

Een jongens hemd oogt meteen een beetje speelser met een short eronder. Dat maakt je outfit preppy cool en geeft je die coole dandy look. In onze collectie vind je jongenskleding voor elke stijl! Snuister ook eens door onze nieuwe collecties en stel de coolste outfits samen.