Zwemkleding - Jongens 7-14

14 van 14 items

Zwemkleding - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens zwemkleding 7-14 jaar

Dat JBC hippe jongenskleding heeft weet iedereen. Maar ook aan het water wil zoonlief er fashionable uitzien. In een stoere zwemshort of zwembroek wint hij aan het zwembad alle meisjesharten. Bij JBC shop je online zwemshorten met de coolste prints, in kleuren als zwart en donkerblauw. Van maat 134 tot en met maat 170. Kijk ook bij de new arrivals voor een jongens T-shirt en badslippers die je look compleet maken. Snel besteld, snel geleverd en zelfs gratis in je JBC-winkel of vanaf € 25 bij je thuis. Wat niet bevalt, stuur je gratis retour.

Water in de buurt? Jongens zwemshorten mee

Tripje naar zee? Kampeervakantie met immens zwembad? Jij bent een echte waterrat en doet niet liever dan op het strand of aan de zwembadrand paraderen. Kunstjes van de springplank, een bommetje, … Jij weet hoe je poolside indruk moet maken! En daar hoort natuurlijk een coole zwemshort of zwembroek bij. Na de actie neem je rust, op een ligbed. Met een zonnebril op zien de meisjes jou niet gluren, haha. Onze zonnebrillen zijn bovendien allemaal UV-proof, extra goed! Je vindt ze bij de jongens accessoires.

Zwembroeken voor jongens

Zit je woensdagnamiddag op zwemles? Of heb je zwemlessen op school? Daar heb je een goed zittende zwembroek voor nodig. Bij ons vind je die met handige, aansluitende pijpjes en een aansnoerkoord zodat je jongens zwemshort goed blijft zitten als je het water in duikt. Na de zwemles wil je geen kou vatten! Voorzie jezelf erop met een dikke jongens jas en trek een muts over je natte haren. Zo fiets je lekker warm naar huis of naar school terug.