Gratis vriendenboekje

Het schooljaar is gestart! Dat betekent: vriendjes terugzien, samen fratsen uithalen en 100% zijn wie je bent. Daarom namen deze keer de kids het over en hoe! Want wat je graag doet, doe je goed. Van styling en make-up tot fotografie. Dit schooljaar kiezen de kids zelf hun terug naar school-outfit!

Ontdek nu onze megaleuke terug naar school-outfits in de trendkleur blauw en hippe schoolspullen. Post je terug naar school-outfit op social en tag JBCfashion om kans te maken op een JBC-cadeaubon van €100!

Klaar voor de klas?

Terug naar school bij JBC

Dit jaar barst onze terug naar school-collectie van vrolijke prints, blauwe en bruine tinten en vlotte vibes. Een sterke start van het schooljaar én geweldige schoolfoto’s gegarandeerd!

Terug naar school bij JBC
Terug naar school bij JBC
Terug naar school bij JBC
Terug naar school bij JBC

In onze Local Market shop je schoolspullen van 100% Belgische merken. Een brooddoos mét de leukste briefjes, uniek springtouw of coole set papierwaren, het schooljaar kan niet stuk!

Terug naar school bij JBC

Kidsbeleving in je JBC-winkel

Ga op zoektocht doorheen jouw JBC-winkel en duid voor deze vrienden de juiste antwoorden aan. Bovendien maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €100!

Terug naar school bij JBC
Terug naar school bij JBC

Kan je daarnaast nog wat extra inspiratie gebruiken voor een vlotte start van het schooljaar? Check dan zeker onze 5 megahandige tips.

* Op vertoon van je klantenkaart ontvang je van 15/08/2022 t.e.m. 01/09/2022 €10 korting per aankoopschijf van €60. Heb je nog geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag er één aan de kassa. Korting ook geldig in onze E-shop. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque of retouches.

** Ontvang vanaf €60 een GRATIS vriendenboekje bij elke aankoop uit de hele collectie op JBC.be en in jouw JBC-winkel. Actie geldig vanaf 15/08/2022. Zolang de voorraad strekt.