Jeansbroeken voor jongens

24 van 52 items

Jeansbroeken voor jongens

Jeansbroeken zijn de ideale broeken voor jongens. Ze zitten lekker, kunnen wel wat hebben en zijn ook nog eens geschikt voor bijna elke gelegenheid.

Met een loose fit jeans en een T-shirt creëer je in een oogwenk een coole look, terwijl je zoon met een skinny stretch jeans en een mooi hemd zo naar het kerstdiner kan. Twijfel je nog welke jeans het beste bij jouw zoon passen? We delen graag onze tips!

Jeansbroeken voor jongens: welke fit kies jij?

De ene jeansbroek is de andere niet. Niet alleen qua kleur bestaan er veel mogelijkheden, ook qua fit. Voor jongens kan je bijvoorbeeld kiezen uit skinny, slim fit, loose of superskinny. Weet je niet goed welke fit je nodig hebt? Wij helpen je een handje!

Jeansbroeken voor jongens: welke fit kies jij?

  • - Skinny fit: deze stretch jeans voor jongens valt smal om het been en heeft een strakke look. Dankzij de stretchstof kan je kind er toch gemakkelijk in bewegen.
  • - Slim fit: de slim fit is smal bij de bovenbenen, maar wat losser aan de onderkant.
  • - Loose fit: de loose fit jeans valt los om het been. Dit is dé jeans voor jongens die houden van een stoere en nonchalante uitstraling.
  • - Superskinny: deze jeans sluit perfect aan op de benen van je kind. Dankzij de stretchstof heeft je kind toch alle vrijheid om te bewegen.

Wil je meer weten over de verschillende fits van onze jeansbroeken? Bekijk dan de Denim fit guide voor jongens. Hierin vind je niet alleen meer informatie over de fits, maar ook leuke stijltips.

Check ook onze duurzame jeans

Ben je op zoek naar een jeansbroek die modebewust én milieubewust is? Dan ben je bij JBC aan het juiste adres! Al onze jeans met het GoGreen-label bestaan voor minstens 50% uit duurzaam materiaal.