€15 korting per €75 op de hele collectie! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie! *

Jeansbroeken

24 van 83 items

Jeansbroek

De jeansbroek is tijdloos, niet seizoensgebonden en staat iedereen! Bovendien is ze makkelijk te combineren en geschikt voor talloze gelegenheden. Gecombineerd met een leuk shirtje krijg je een casual look. Liever wat chiquer? Match dan met een mooi hemd of een leuk bloesje. Op zoek naar een stoerdere look? Kies dan voor een destroyed denim in combinatie met een bikerjas.

Klein minpuntje: de zoektocht naar dé perfecte jeans kan soms erg lang en moeilijk zijn. Maar hoera, jouw zoektocht stopt hier bij JBC! Ga je voor een skinny jeans of liever een bootcut, slim fit of regular fit? De keuze is aan jou! Je vindt ze in verschillende maten en stijlen en je shopt bij ons jeansbroeken voor de hele familie!

Bovendien ontwikkelden we bij JBC voor dames en heren de Bijbel der jeansbroeken, of zoals wij ze doorgaans gewoon noemen: de fit guide! ;-) Zoals de naam al zegt geeft deze gids een overzicht van de verschillende fits in jeansbroeken. Kortom, de fit guide begeleidt jou in het zoeken naar de perfecte jeansbroek!Je zal zeker wat vinden in onze collectie van Quarterback!

Ook de kids vergeten we niet bij JBC! Zij kunnen bij ons terecht voor leuke, comfortabele jeansbroeken, meer nog, jeansbroeken van hun favoriete idolen, van Samson, Ghost Rockers, Plop of Rox bijvoorbeeld! Bovendien zijn jeansbroeken voor kids voorzien van een verstelbare taille d.m.v. een elastische tailleband of een schuifknop. Zo zal de jeans niet alleen als gegoten zitten, maar kunnen kids zich ook al zelf beginnen aankleden!

Haast je naar JBC voor jouw perfecte broek!

JBC, daar straal je mee!