Dubbele JBC-punten bij elke aankoop Dubbele JBC-punten bij elke aankoop

Dubbele JBC-punten bij elke aankoop

Ontvang van 20/10 t.e.m. 05/11 per gespendeerde euro, niet 1 maar 2 JBC-punten. Dat levert je een mooie korting op bij je volgende aankoop.*

€1 gespendeerd = 2 JBC-punten sparen

Shop je bv. voor €50, krijg je 100 JBC-punten, goed voor €3 korting op je volgende aankoop.

Je ontvangt meteen na aankoop je extra punten, jouw gebruikelijke 1x JBC-punten worden toegevoegd aan je klantenkaart na verzending van je pakketje. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel.

Zou je dat kunnen aanpassen?

Shop in jouw JBC-winkel of op JBC.be:

* Ontvang van 20/10/2023 t.e.m. 05/11/2023 dubbele JBC-punten bij aankoop van de collectie op het te betalen bedrag (dus na aftrek van een eventuele korting) en op vertoon van je klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Je ontvangt geen punten voor retouches en bij het gebruik van een cadeaubon als betaalmiddel. De punten die je ontvangt bij het binnenbrengen van oude kledij of bij het gebruik van onze duurzame shoppingtas blijven behouden, maar worden niet verdubbeld. Bij retour vervallen de punten. Niet geldig met andere punten acties. Actie niet geldig op het Pink Ribbon lintje.