Mid Season Sale: Afprijzingen tot -50%!*

Mid Season Sale: Afprijzingen tot -50%! Sla je slag*

Local Market x JBC Local Market x JBC

Local Market: JBC x lokale talenten

Acht Belgische merken van vrouwen, voor vrouwen

Laat je inspireren en shop de leukste Belgische, lokale musthaves voor haar in onze Local Market, verkrijgbaar op JBC.be en in onze winkels. Samen met acht lokale merken gerund door vrouwen, ontwikkelden we een reeks unieke producten. Een ambitieuze mama, pittige dochter, straffe vriendin in de kijker zetten of gewoon jezelf verwennen? In de Local Market vind je voor elke vrouw wat wils. Ontdek de acht lokale merken hieronder:

Shop local market

SuccesPlanner

Byebye chaos en frustratie! Stephanie en Niki van SuccesPlanner brengen rust in je hoofd en gezin. De unieke JBC jaarplanner helpt je om je doelen waar te maken op een duurzame manier. Met de familieplanner giet je de weekagenda van alle gezinsleden in een mooi overzicht!

Shop nu

i.am.klean

Welke wallen? De exclusieve, vegan oog-, lip- en huid make-updozen van i.am.klean voor JBC laten elke vrouw stralen.

Shop nu

Petit Pourri

Sanne van Petit Pourri maakt handgemaakte strijkpatches, simpel qua design, krachtig van boodschap. Op je borstzak, mouw of jeans, jij kiest. Lees hier hoe je de patches opstrijkt en wast.

Shop nu

Petit Pourri

Sanne van Petit Pourri maakt handgemaakte strijkpatches, simpel qua design, krachtig van boodschap. Op je borstzak, mouw of jeans, jij kiest. Lees hier hoe je de patches opstrijkt en wast

Shop nu

Inimini Homemade

De messing oorbellen van Annika van Inimini Homemade geven elke outfit een upgrade. Een subtiel paar om te delen met je mini-me of een statement exemplaar voor extra pit.

Shop nu

Frut Atelier

Illustrator Cato Oyen runt een grafisch bureau en interieurlabel Frut Atelier. Ontdek haar hippe terrazzo schaaltjes om je favoriete accessoires op te presenteren.

Verkrijgbaar in een selectie JBC-winkels, niet online*.

P.S.: Ook het vrolijke campagnebeeld is van Cato’s hand!

Local Market x JBC
Local Market x JBC
Local Market x JBC
Local Market x JBC

Alice B

Illustratrice Alice B bewijst dat herbruikbare watjes echte pareltjes kunnen zijn. Haar set met geborduurde lippen is als een geruststellende klapzoen voor de planeet.

Shop nu

Lannoo

Nestel je in de zetel met leesvoer dat je leven verandert: leer in een maand hoe je elke dag kan kickstarten of ontdek het antwoord op dé vragen die elke mama zich stelt in het eerste jaar met baby.

Shop nu

Lannoo

Even pauze? Nestel je in de zetel met leesvoer dat je leven verandert: In een maand leren hoe je elke dag kan kickstarten of vragen die vrouwen zich stellen tijdens het eerste jaar na de geboorte van haar baby.

Shop nu

Bubbles at Home

Dankzij de vegan verzorgingsproducten van Bubbles at Home van de Brugse Catherine maak je van je badkamer een kuuroord. Heerlijk ontspannen it is! De bruisballen zijn enkel verkrijgbaar in de JBC-winkels.

Shop nu
Ontdek alle producten in onze Local Market

*Frut Atelier is verkrijgbaar in een selectie van JBC-winkels: Aalst, Boortmeerbeek, Dendermonde, Edegem, Gent, Hasselt, Korbeek-Lo, Leuven, Lommel, Mechelen, Meise, Melle, Overijse, Ronse, Schoten, Sint-Andries, Sint-Denijs-Westrem, Turnhout-Gierle, Wijnegem Shopping Center en Zoersel.