€15 korting per €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

Local Market x JBC Local Market x JBC

JBC LOKAAL TALENT

Origineel en op-en-top Belgisch

In onze Local Market krijgen merken van hier een podium. We werken samen met merken die 100% Belgisch zijn en die staan voor lokaal en duurzaam, nét als JBC!

Deze editie verzamelden we de leukste spullen voor uren speelplezier. Van een XXL mikadospel tot beestige nachtlampjes, ontdek de tofste items in onze Local Market in de JBC-winkels en op JBC.be.

PS: Verras je communicant of lentefeestvierder met een cadeautje van eigen bodem. Een horloge, koptelefoon of spaarpot mét centje, ontdek jij mee de leukste merken van hier?

Shop local market

KIDYWOLF

Filmpjes of liedjes verslinden, is nog leuker met de koptelefoons van het Belgische Kidywolf. De headphones met dierenoren zijn niet alleen veilig voor kinderoortjes, maar ook nog eens supercool.

Shop KIDYWOLF

SMARTGAMES

‘Zonder scherm alleen spelen? Het kan perfect met SmartGames’ collectie solo-spelletjes. Doe verstoppertje met monsters of breng konijntjes in veiligheid en train meteen je ruimtelijk inzicht. De spelletjes komen in een handige travel-case en zijn dus de geknipte bondgenoot tijdens lange reizen.

Shop smartgames

CIL-LOU kindershampoo

Na een vergeefse zoektocht naar veilige, efficiënte én leuke haarverzorgingsproducten voor hun drie kinderen, ontwikkelden Gaëlle en Thomas ze zelf. Cil-Lou staat voor dermatologisch geteste formules op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, bedacht in België en geproduceerd in Nederland. Denk shampoos, ontwarspray en wax met coole namen en funky geuren in vrolijke flesjes.

Shop cil-lou

SCRATCH EUROPE

Rustig de wereld rond in 150 puzzelstukken of actief dartpijltjes of een slider werpen. Het kan allemaal met Scratch Europe’s vrolijke speelgamma.

Shop Scratch Europe

ENFANT TERRIBLE

Voor een ouderwetse liefdesverklaring of gelukwens op papier, moet je bij Enfant Terrible zijn. Met een ezeltje op rolschaatsen of dino met strikje, dat dan weer wel!

Shop ENFANT TERRIBLE

TWISTITI

Hoe laat het is? Dat check je toch gewoon zelf op je supercoole horloge van Twistiti! Hippe bandjes met leuke designs. Klok lezen was nog nooit zo leuk.

Shop horloges

ATELIER PIERRE

Nostalgie verzekerd met Atelier Pierres spaarpot en nachtlampje van Meneer De Uil. Oogjes dicht en snaveltjes toe!

Shop Atelier Pierre

BOEKEN

Een knotsgek fotodagboek voor je huisdier, nostalgisch poëzie-album of keutelspannend (voor)leesboek, kleine boekenwurmen vinden gegarandeerd hun gading in de Local Market.

Shop boeken

EGMONT TOYS

Een competitiebeest, wildebras of kleine kunstenaar in huis? Egmont Toys zorgt met een XXL mikadospel, houten klossen en een robot om zelf te beschilderen gegarandeerd voor eindeloze speelpret.

Shop Egmont Toys
Shop local market

Ontdek hier ook onze Local Market met de leukste lokale babyspulletjes