Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Local Market bij JBC Local Market bij JBC

JBC LOKAAL TALENT

De leukste schoolspullen van Belgische merken

Zenuwen, blijdschap, angst, kriebels in de buik… De terugkeer naar school, gaat steevast gepaard met een veelheid aan gevoelens. In onze Local Market verzamelden we de leukste spullen van merken van hier om de overgang vlotjes te laten verlopen. Een brooddoos mét de leukste briefjes, uniek springtouw of coole set papierwaren, het schooljaar kan niet stuk met de leukste lokale schoolspullen in onze terug naar school Local Market. Maak je klaar voor de klas op JBC.be en in de JBC-winkels.

Shop schoolspullen

Enfant Terrible - Schoolspullen

Huiswerk stom? Dan heb je de schoolspullen van Enfant Terrible met schattige en stoere beesten op wieltjes nog niet ontdekt. Een nieuwe schoolmap of elastomap en ringmap nodig? Combineer met bijpassend kaftpapier en schoollabels, klaar voor school in 1-2-3!

Shop Enfant Terrible

Kambukka - Drinkflessen

Byebye wegwerpflessen! De herbruikbare drinkflessen van Kambukka hebben een ingenieuze, lekvrije dop waarmee je dorst lessen kinderspel wordt. Een flashy flamingo, stoere krokodil of cute giraf, er is voor elke kindersmaak een drinkbus.

Shop Kambukka

Amuse your day - Brood- en koekendoosjes

De Amuse Your Day brood- en opbergdoosjes/koekendoosje zijn functioneel, lekvrij en kunnen tegen een stootje. Ze worden bovendien helemaal in België gemaakt. Fan? Ga voor de limited edition box met een volledige set doosjes én 30 gloednieuwe brooddoosbriefjes van Hanne Luyten.

Shop Amuse your day

Stratier - Fotoalbum

Vergeet rondslingerende klasfoto's en steeds dezelfde discussies. Met Stratiers schoolfotoalbum en beloningskaarten zitten de foto’s op één plek en wordt opruimen, dooreten of luisteren plots kinderspel.

Shop Stratier

Uitgeverij Averbode - musthaves voor na school

Wie vandaag de tafel dekt of de afwasmachine leegmaakt? Daar is geen discussie meer over dankzij de Takentoeter van Uitgeverij Averbode. Je kleuter uitdagen in de vakantie, wordt kinderspel dankzij de Speel- & leerboekjes met kriebel- en boerderijdieren.

Shop nu

De Smurfen - Boek

Grote gevoelens krijgen een hoofdrol in de nieuwste stripreeks van De Smurfen. Prille lezers kunnen de verhaaltjes zelf lezen én tegelijk leren hoe hun angsten te overwinnen, zelfvertrouwen te kweken. Een educatief dossiertje achteraan, opgesteld door een kinderpsycholoog, geeft extra tips en context.

Shop boeken

Chillafish - Springtouw

Vergeet te lange of te korte springtouwen! Met een simpele draai aan het handvat, maak je Chillafish’ Skibbi korter of langer. Beertje, beertje, draai je om…

Shop springtouw

Cil-Lou - Kindershampoo

Geen badkamerdrama’s dankzij Cil-Lou’s verzorgingsgamma voor kids. Na een vergeefse zoektocht naar veilige, efficiënte én leuke haarverzorgingsproducten voor hun drie kinderen, ontwikkelden Gaëlle en Thomas ze zelf. Cil-Lou staat voor dermatologisch geteste formules op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, bedacht in België en geproduceerd in Nederland. Denk shampoos, ontwarspray en wax met coole namen en funky geuren in vrolijke flesjes.

Shop Cil-Lou

Ontdek nu alle musthaves voor kids

Shop local market

Ontdek ook onze andere local markets: