Mid Season Sale: tot -50%!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Sla je slag*

Legal Stickeractie Legal Stickeractie

Win je aankoopbedrag terug!*

Wij zijn open! Shop tussen 13 en 16 mei in jouw JBC-winkel of op JBC.be en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Psst: Vergeet je niet in te loggen op je account voor je gaat afrekenen om deel te kunnen nemen aan deze actie.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je krijgt van ons 200 extra JBC-punten, goed voor € 6 korting op je volgende aankoop.

In de orderbevestiging kan je zien of je gewonnen hebt met de actie. De winnaars krijgen nog een extra mailtje met verdere informatie.

Voorwaarden:

Deelname enkel op vertoon van klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Ontvang bij het afrekenen een kraslotje aan de kassa. Per 250 aankopen is er 1 winnaar. Actie ook geldig online: de winnaar ontvangt zijn bedrag in de vorm van een cadeaubon. De online winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Maximum 1 deelname per klant. Terugbetaling beperkt tot een aankoop ter waarde van €100. De troostprijs van 200 JBC-punten kan gedurende de wedstrijdperiode maar 1 keer toegekend worden per klant. 200 JBC-punten = 6 euro korting op je volgende aankoop.