Jumpsuits - Meisjes 2-7

22 van 22 items

Jumpsuits - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes jumpsuits 2-7 jaar

Een hele outfit met slechts 1 stuk? Met een meisjes jumpsuit of playsuit is het zo gefixt. Dat bespaart je 's ochtends veel tijd om mooie outfitcombinaties bij elkaar te zoeken. Easy, in recordtempo aangekleed! En je dochter vindt het helemaal prima, want onze broekpakken voor meisjes zitten haar als gegoten. Shop betaalbare en kwaliteitsvolle meisjes jumpsuits online, in verschillende kleuren als roze en blauw. Je vindt ze in onze webshop van maat 92 tot en met maat 134.

Jumpsuits voor meisjes

De jumpsuit is een fashionable item met hoog draagcomfort, voor modebewuste meisjes. Met een paar leuke meisjes accessoires en een jeansjasje erbij is jouw dochter helemaal hip. Als het buiten lekker warm is, is de playsuit, met zijn korte pijpjes, een speels alternatief voor een meisjes jurk. Schattige sandaaltjes eronder en klaar is kees.

Salopettes voor meisjes

Ook salopettes zijn bij meisjes erg gewild. Ze zitten lekker en de denim versie ziet er ook nog eens stoer uit. In de winter combineer je 'm met een meisjes longsleeve en Bernadette vest. Een salopetterokje of salopetteshort voor meisjes is dan weer heerlijk zomers met een casual T-shirt eronder. Bekijk zeker ook onze nieuwe collecties om je outfit verder te stylen. Aarzel niet om heel wat stuks in je winkelmandje te droppen. Levering en retour zijn bij JBC gratis!