Nachtkleding - Meisjes 2-7

20 van 20 items

Nachtkleding - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes pyjama's 2-7 jaar

De leukste pyjama's vind je online bij JBC, in kleuren als roze, lichtblauw en grijs, gaande van maat 92 tot en met maat 134. Want bij het slapen gaan hoort ook een mooie outfit. Laat je lieveling in een zachte meisjes pyjama of een grappige unicorn onesie haar bedje in kruipen. Wedden dat ze dan zoete dromen heeft, en jij een goede nachtrust ;-).

Zalig dromen in onze pyjama's voor meisjes

Geen gevecht meer om slapen te gaan, want dan kan je kleine meid haar pyjama aan. Fluffy fleece zorgt voor een zalig warm laagje in de winter, terwijl onze katoenen meisjes pyjama's ook in de zomer gedragen kunnen worden. Door de schattige dierenprints is dochterlief haar knuffels al vergeten. Geen stoffige beestenboel meer in bed! Op haar pantoffels gaat ze braaf met mama mee naar de slaapkamer.

Meisjes pyjama's met je tv-idolen

Onderweg vallen haar oogjes al bijna toe. En eens in haar bedje begint je mini me meteen te dromen. In een pyjama van een van haar Studio 100-helden droomt ze van de gekste avonturen met Kaatje en Samson. Ook Family stories houdt van nachtkleding. In hun matching pyjama's en onesies kan het hele gezin op zondagochtend lekker in de zetel cocoonen en Samson en Marie kijken. Perfecte start van je Lazy Sunday! 's Middags gaan jullie bij oma lunchen. Daarvoor moet je een nette outfit aan. Neem een kijkje op de webshop, bij nieuwe collecties of bij Hampton Bays.