Rokken - Meisjes 2-7

24 van 47 items

Rokken - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes rokken 2-7 jaar

Rokjes geven een speelse uitstraling. Op de webshop van JBC vind je ze in allerlei snits en kleuren, zoals donkerblauw, rood of geel. Print of effen, kort of lang, met plooitjes of zonder, van maatje 92 tot en met 134. Het mag dus niet verbazen dat je mini me een meisjes rokje wil voor elke gelegenheid.

Rokken voor klassieke meisjes

Klassiek, c'est chique. De basis voor een classic collegelook is een geruite of een plissérok. Zo'n preppy meisjes rokken vind je bij Hampton Bays. Combineer met een hemd waarvan het kraagje boven je meisjes trui komt piepen. En kijk ook eens bij de meisjes accessoires. Jouw preppy outfit is niet af zonder kniekousen! Zo loop je netjes de schoolpoort door.

Meisjes rokjes om in te dansen

Niets schattiger dan je dochter in haar zwierig rokje van K3 te zien shaken voor tv. In een topje en tule rokje waant ze zich al een echte prima ballerina. Jij glimlacht terwijl je kleine meid met haar armen in de lucht de hele woonkamer door pirouettes draait om uiteindelijk een beetje duizelig in je armen te vallen.

Rokken voor avontuurlijke meisjes

Wat dragen meisjes bij de chiro of scouts? Een rok! Want daarin beweeg je makkelijk en leef je je helemaal uit tijdens avontuurlijke spelletjes. Doe er nog een T-shirtje van BESTies bij en dochterlief kan naar hartenlust ravotten. Zalig!

Bekijk ook de nieuwe collectie voor de laatste meisjesmode. Wist je bovendien dat wij snel én gratis leveren in de winkel of vanaf €35 bij jou thuis? En dat je alles gratis retour kan sturen? Wat houdt je dan nog tegen? Begin snel online te shoppen!