Shorts - Meisjes 2-7

24 van 31 items

Shorten - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes shorten 2-7 jaar

Warme temperaturen vragen om blote armen en benen. Daarom zijn meisjes T-shirts en shortjes onmisbaar in je dochter haar kleerkast. Neem een kijkje op de JBC webshop voor een uitgebreid gamma aan betaalbare meisjes shorts, in de kleuren blauw, rood en geel. Maatjes gaan van 92 tot en met maat 134, en een verstelbare taille zorgt ervoor dat de shortjes met je dochter mee groeien.

Meisjes shorts voor de zomer

Een shortje met etnische of bloemenprint oogt lekker vrolijk. Sweatshorts met elastische taille zijn perfect om buiten te sporten of spelen. Je Studio 100-vriendjes Maya, Heidi en Samson zijn het daar helemaal mee eens. In hun collectie meisjeskleding komen steeds heel wat leuke shortjes piepen. Potje voetbal met papa of tripje naar het blotevoetenpad? Meisjes shorten geven je veel bewegingsvrijheid, zodat je je bij elke activiteit comfortabel voelt!

Jeansshorten voor meisjes

Een jeansshort voor meisjes is dan weer net een tikkeltje stijlvoller. Klassiek of destroyed is dan de vraag? Wij houden van exemplaren met rafeltjes aan de pijpen. Draag er een leuk meisjes T-shirt bij voor een coole casual outfit. Leuk voor een tripje naar zee. Vergeet je bikini niet! Of combineer je meisjes jeansshort met een smal riempje en een blouse, wat voor een elegante outfit zorgt. Perfect voor een tuinfeestje!

Voor elke gelegenheid vind je bij JBC het geschikte meisjes shortje. Bekijk ook de nieuwe collectie voor bovenstuks die je ermee zou kunnen combineren.