Zwemkleding - Meisjes 2-7

17 van 17 items

Zwemkleding - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes zwemkleding, badpakken en bikini's 2-7 jaar

Geen geslaagde zomer zonder nieuwe bikini! Op de webshop van JBC vind je de leukste kinderkleding én zwemkledij van maat 92 tot en met 134, in kleuren als roze, geel en blauw. Een badpak voor meisjes blijft lekker zitten tijdens het zwemmen, een meisjes bikini oogt het mooist en een zwemset beschermt je het best tegen de zon. Welke meisjes zwemkleding kies jij voor je (b)engel?

Badpakken en bikini's voor meisjes voor de zwemles

Jouw kleine meid gaat al vroeg op zwemles. Jullie gaan deze zomer immers op strandvakantie. En daar staat ze dan, aan de rand van het zwembad, met haar schattige bikini en zwembandjes aan. Zonder een greintje schrik, wel met heel veel goesting, springt ze het zwembad in. Al proestend komt ze weer boven. Maar dat kan haar niet deren, dapper ploetert ze verder tot ze aan de andere kant van het zwembad is. Natuurtalent! Jullie kunnen zonder zorgen op vakantie vertrekken.

Zwemkleding voor meisjes op vakantie

Yes, bijna verlof! Nog even last minute strandkledij shoppen? Geen probleem, JBC garandeert een snelle en gratis levering in je winkel of vanaf €25 bij jou thuis. Zo ben je zeker dat je bestelling er voor je vakantie is. Snuister zeker ook eens door onze nieuwe collecties voor de laatste zomerse mode.

En dan is het zover. Spanje, here we come! Het hele gezin gaat meteen naar het strand. Je mini me trek je een leuke zwemset voor meisjes aan. T-shirt en shortje erover, en meisjes accessoires zoals een zonnebril en hoedje erbij. Klaar om met papa zandkastelen te bouwen. Pfoe, toch wat te heet zo in de volle zon. Even verkoeling zoeken in zee. Papa houdt zijn lieveling stevig vast en zwiert haar bij elke golf hoog de lucht in. Uren plezier, maar dan wordt het toch wat koud. Et voilà mama, daar is ze weer. Klappertandend en met blauwe lippen komt je waterratje op haar teenslippers aangelopen. Jij houdt al een handdoek klaar en wrijft haar snel weer warm. Zalig, zo in mama's armen!