Nieuw - Meisjes 7-14

24 van 67 items

Nieuw - Meisjes 7 tot 14 jaar

Nieuwe Meisjeskleding 7-14 jaar

Kijk jij al uit naar de nieuwe collectie voor komend seizoen? Wij ook! Ontdek de nieuwe collectie voor meisjes van maat 116 tot en met maat 170. Voor elke stijl, leuke items!

Meisjeskleding, voor elk wat wils

Een nieuwe winter-of zomerjas kopen? Een nieuwe meisjes jeans die je met alles kan combineren of net een toffe trui voor die extra wow-factor toe te voegen aan jouw outfit? Geniet van de nieuwe collectie een heel jaar lang! Een feestje op de planning? Ontdek de leukste feestjurken voor meisjes. Van fleurige kleuren in de lente en zomer tot warme kleuren in de herfst en winter. Ontdek de kleding met een ultiem draagcomfort en kies wat jij leuk vindt. Maak jouw outfit af met de leukste meisjes accessoires en straal de hele dag!

Van trendy items tot tijdloze klassiekers, mix & match wat jij leuk vindt! Neem eens een kijkje op 'Shop the look' om inspiratie op te doen over welke combinaties je kan maken van items die jij leuk vindt. Shoppen maar en geniet van de snelle levertermijn. Wat je niet leuk vindt, stuur je gratis retour in je gekozen JBC-winkel!

Leuke collecties voor meisjes

In de nieuwe collectie zie je direct of er nieuwe items zijn van jouw favoriete collectie. Kies je voor Nachtwacht, Ketnet, Mickey of eerder #familystoriesjbc iets voor jou? Geniet van dé leukste collecties online of in jouw favoriete winkel.