Zwemkleding - Meisjes 7-14

21 van 21 items

Zwemkleding - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes zwemkleding 7-14 jaar

Even een break van school? Binnenkort kerstvakantie, krokusvakantie, Pasen of zomervakantie? Dit jaar op vakantie naar Spanje, Italië of misschien wel Amerika met de héle familie? Hoe leuk is dat! Van strandvakantie tot wintervakantie met een binnenzwembad, bij JBC vind je voor elke activiteit de ideale zwemkleding voor meisjes. Ontdek de leukste zwemkledij voor kleine kids tot stoere tieners.

Badpakken en bikini's voor meisjes

Een badpak voor je kleine meid of liever een bikini? Ga je dit jaar voor een leuke print, een bikini met ruches of een badpak met streepjes? Je ontdekt het allemaal op de webshop van JBC. In het zwembad duiken of toch eens de wildwaterglijbaan uittesten? Met je favoriete zwemkleding voor meisjes wordt de zomer nog leuker. Laat die vakantiedagen maar komen! Ontdek bij JBC de leukste kinderkleding en zwemkleding van maat 116 tot en met 170. Last minute op vakantie en nog een nieuwe zwempak nodig? Want laten we eerlijk zijn... wie koopt er niet graag elk jaar een nieuwe bikini. Wij alvast wel! Geniet van onze snelle levering in je winkel. Wat niet past, stuur je gratis retour!

Zwemkleding voor meisjes voor op vakantie

Ga je voor klassiek blauw, fel roze, rood of geel? Ontdek de badpakken en bikini’s voor meisjes in elke kleur! Welke vind jij het leukst? Twinnen met mama, papa of broer? Kies dezelfde kleur en print, matching met de héle familie! Combineer je meisjes zwemset met een short en T-shirt voor meisjes en je (b)engel is zo gereed om te vertrekken naar het strand. Teenslippers aan, handdoek mee, rugzak gevuld met zonnecrème en fris water en weg zijn we! Ontdek ook zeker dé leukste meisjes accessoires, zoals een zonnebril en hoedje, om mee te nemen op vakantie. Let’s go to the beach…