Kim Van Oncen x JBC
Kim Van Oncen x JBC

Kim Van Oncen x JBC

- actrice & presentatrice -

Klaar voor de herfst? Ik alvast wel! Mijn nieuwste collectie zit boordevol power looks. Speciaal voor jullie straffe vrouwen ontwierp ik een knaller van een collectie die eindeloos te combineren is. Dit seizoen zeg ik ja tegen kleur én print. En jij?

Kim Van Oncen collectie bij JBC Kim Van Oncen collectie bij JBC

WIE IS KIM VAN ONCEN

@kimvanoncen

Kim is mama en fashion addict. We kennen haar van de reeksen Dertigers en De Verraders. En nu is ze ‘s ochtends ook te horen op je radio bij Radio 2.

Kim Van Oncen collectie bij JBC

“Deze collectie heb ik bewust zo samengesteld dat alle items perfect onderling te combineren zijn. Zo krijg je eindeloos veel looks, voor elk moment in jouw agenda.”

Kim Van Oncen collectie bij JBC

“Laqué en ruiten spelen de hoofdrol. Ik combineer ze graag samen voor een straffe look. Maar ook apart zijn het echte eyecatchers. De geruite broek en rok zijn dezelfde fit als de bestsellers van mijn vorige collectie. De laqué rok of broek zijn dit seizoen echte trenditems die niet mogen ontbreken in jouw kleerkast.”

Kim Van Oncen collectie bij JBC

“Het heerlijke aan de herfst? Verdwijnen in een speelse gebreide trui, maar ook die benen showen in een laqué minirok. That’s me!”