Alle kersttruien

Kerst bij JBC
Kerst bij JBC

Matching kersttruien

Wanneer het buiten koud en donker wordt, maken we het binnen extra gezellig met onze gezellige kersttruien.

Kerst bij JBC

Wanneer het buiten koud en donker wordt, maken we het binnen extra gezellig met onze gezellige kersttruien.

22 van 22 items

Matching kersttruien voor de hele familie

Kerstmis is een van de gezelligste periodes van het jaar en dat vier je natuurlijk met een matching kersttrui voor familie en vrienden! Daarom kunnen die dan ook niet ontbreken uit ons aanbod. En het wordt nog beter, want onze kersttruien zijn verkrijgbaar voor iedere leeftijd.

Matching kersttruien in ecru en blauw

Doe aan kersttrui-matching met onze leuke kersttruien voor het hele gezin. Mama en haar kleine meid kruipen knus tegen elkaar aan in een ecru exemplaar met een rood-en-blauw design. Papa en zijn mini me schitteren op dat moment in hun donkerblauwe trui met rode en ecru accenten. Fantastische familiemomenten én -foto’s gegarandeerd!

Bestel je favoriete design gemakkelijk online en geniet van een snelle levertermijn. Zie je een van onze andere ontwerpen toch liever? Geen probleem, je hebt altijd 60 dagen bedenktijd!

Twin met je favoriete persoon in deze kersttruien

Kan een kersttrui voor jou niet gek of grappig genoeg? Ga dan voor onze matching kersttrui voor familie en vrienden met rendierthema. Die komt helemaal tot leven door de leuke reliëfdetails, namelijk de pomponneus en de loshangende sjaal. Combineer met een comfy jeans en klaar is je outfit!

Om je kerstoutfit helemaal af te maken, kan je de truien combineren met onze superleuke bijpassende accessoires, zoals een tof paar kerstsokken. Ook geweldig als origineel kerstcadeau!