Babymutsen en -hoedjes voor jongens

24 van 24 items

Babymutsen en babyhoedjes voor jongens

Babymutsen en babyhoedjes voor jongens komen altijd van pas tegen koude en zonneschijn. Tegelijk zijn ze ook superleuk om de outfit mee af te werken. Door de zachte stoffen zitten ze bovendien heel lekker, perfect voor een gevoelige babyhuid dus!

Koop je babymutsen en -hoedjes voor jongens online

Baby’s dragen na de geboorte best een tijdje een muts om hun temperatuur op pijl te houden. Daarom kan je bij JBC een heleboel lekker warme babymutsen kopen die jouw spruit ook nog eens geweldig staan. Ook later is zo’n mutsje heel aangenaam om te dragen, vooral op koude dagen en tijdens de winter.

Met een leuk babyhoedje voor een jongen steelt jouw zoontje dan weer de show als het te warm is voor een muts. Zo’n hoedje houdt de zon uit de ogen van je baby én beschermt zijn gevoelige hoofdhuid!

Ontdek onze mutsen en hoedjes online in alle kleuren en stijlen! Effen, met streepjes of met een supertoffe print, je vindt het allemaal bij JBC. Beweegt je baby veel waardoor zijn muts of hoedje snel afvalt? Kies er eentje met een knooplint of drukknopen die je kan vastmaken onder de kin.

Voor iedere outfit een lief hoofddekseltje

Welke cute outfit jouw baby ook aan heeft, er past altijd een leuke muts of een tof hoedje bij. Combineer voor een casual outfit met een T-shirt voor babyjongens, een leuke short en babykousen. Is het wat te fris buiten voor korte mouwen? Voeg een leuke babytrui en een jas toe. Voor een feestje past een leuke polo samen met een babybroekje of een legging!

Ontdek je graag nog andere manieren om zo’n megaleuke babymuts voor jouw jongen te combineren? Check dan zeker onze shop the looks voor baby’s of laat de naam van jouw spruit op een van onze personaliseerbare babymutsen drukken.