Chewies and more: babyspulletjes

13 van 13 items

Chewies and more

Bijtspeelgoed en babyaccessoires van Chewies and more

Bij JBC kan je de geweldige babyaccessoires van Chewies and more kopen. Geweldig, want de accessoires zijn volledig babyproof en ook nog eens supermooi. Tussen de items van Chewies and more kan je bijtspeelgoed, fopspeenkoorden en siliconen slabbetjes vinden.

Het veilige bijtspeelgoed is verkrijgbaar als kralenring met of zonder houten bijtringen eraan. Handig om mee te nemen en fantastisch voor jouw baby om pijnlijk tandvlees te masseren bij doorkomende tandjes. Jouw kleine schat leert er bovendien verschillende structuren, texturen en vormen mee kennen!

De siliconen slabben hebben een handig opvangbakje waardoor etensresten niet meteen de babykleding van je mini, de stoel of de vloer besmeuren. Ook de tut zal niet snel vallen of zoek raken als je een van de leuke fopspeenkoorden gebruikt! Bevestig de tut makkelijk aan je mini’s T-shirtje of tetradoek.

Handgemaakte babyspullen van natuurlijke producten

De producten van Chewies and more zijn met de hand gemaakt en bestaan uit volledig natuurlijke materialen. De silicone die in de babyspullen van Chewies and more zit, is 100% food graded, wat betekent dat de silicone volledig veilig is voor je baby om in de mond te nemen, en bevat geen schadelijke toevoegingen.

De silicone is zacht en glad en is volledig recycleerbaar. Wanneer je de babyspullen met silicone onderdelen niet meer nodig hebt, kan de silicone hergebruikt worden. De houten bijtringen en kralen zijn bovendien gemaakt van beukenhout, wat een natuurlijke antibacteriële werking heeft en niet splintert!