Lentefeest- en Communiecollectie 2024

Een speciale outfit voor een speciale dag

Aftellen naar het Lentefeest of Communie begint met het zoeken naar een geschikte party-outfit. Wij inspireren je graag met de mooiste combinaties voor jongens en meisjes die passen bij hun unieke stijl. Een speciale outfit voor een speciale dag. Ontdek onze JBC-collectie en premium merken Le chic en CKS.

De collecties zijn er zowel voor jouw eerste communicant, jouw vormeling alsook voor zusjes en broertjes. Ook ideaal voor de feestdagen.

Laat je inspireren

CKS

De nieuwe collectie van Belgisch modemerk CKS combineert kleur met feestgedruis. Met de unieke stuks stel je stijlvolle outfits samen met een vrolijke touch.

Le Chic

Trendy met een klassieke touch, dat is de nieuwe Lentefeest- en Communiecollectie van Le Chic. De stuks zijn afgewerkt met fijne details, perfect voor die speciale dag. Deze collecties is exclusief verkrijgbaar bij JBC.

Lentefeest- en Communiecollectie 2024

Shop een stralende feestlook voor het Lentefeest of de Communie van jouw zoon of dochter. Een speciale outfit mag niet ontbreken op deze speciale dag. Onze Lentefeest en Communiekleding zijn ook ideaal om te dragen op andere feestgelegenheden zoals een bruiloft, jubileum, …

Shop betaalbare communiekleding bij JBC

Voor betaalbare en elegante communiekleding voor jongens en meisjes ben je bij ons aan het juiste adres. Onze eigen JBC-collectie straalt klasse uit waardoor jouw zoon of dochter opvalt tijdens het Lentefeest of Communie. Combineer een leuke outfit uit onze collectie waar de kleuren wit, blauw en roze centraal staan.

CKS en Le Chic: onze exclusieve premium merken

Ontdek bij CKS de perfecte mix van plezier, kleur en kwaliteit in onze Lentefeest- en Communiekleren. Voor jongens en meisjes die op zoek zijn naar een speelse touch biedt CKS unieke en trendy ontwerpen.

Voor een tijdloze en klassieke stijl is Le Chic dé keuze. Met oog voor detail en verfijnde ontwerpen brengt Le Chic een collectie - exclusief voor JBC - waarin je zoon of dochter ongetwijfeld zal stralen op het feest.

Maak je party-outfit af met accessoires

Feestelijke accessoires maken een outfit compleet! Voeg een vleugje magie toe aan de outfit van je dochter met een mooie armband, elegante handtas en magische haarspeldjes. Voor jongens voegen stijlvolle dassen en een chique riem een vleugje verfijning toe aan hun outfit.

Tip: onze shop the looks voor Lentefeest en Communie, bieden inspiratie voor dé perfecte feestoutfit.

Feestelijke communiekleding voor het gezin

Elk gezinslid zal er tiptop uitzien voor deze speciale familieaangelegenheid. Onze Lentefeest- en Communiekleding is speciaal ontworpen om te matchen met trotse broer en zus. Fiere mama en papa vinden ongetwijfeld een speciale outfit tussen onze feestcollectie voor dames en heren.