Communie en lentefeest kleding bij JBC
Communie en lentefeest kleding bij JBC

Communie- en Lentefeestkleding 2023

Laat je zoon of dochter stralen op hun grote dag

JBC is er voor alle mijlpalen van je gezin. Het aftellen naar Communie- en Lentefeest of Vormsel begint met het zoeken naar een geschikte party-outfit. Zo eentje waarin je zoon of dochter het stralende middelpunt is. Ontdek nu ook LE CHIC & Le Chic Garçons. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij JBC.

Live shopping Communie & Lentefeest

Momster Valerie (@elle_and_rapha) toont samen met haar dochters hun favoriete Communie- & Lentefeestlooks tijdens deze Live Shopping

3 redenen waarom je de Live Shopping niet kan missen:

- Dochtertjes Gabrielle en Raphaelle showen de leukste combinaties uit de nieuwe Communie- & Lentefeestcollectie

- Krijg de beste styling tips van Momster Valerie

- Fun verzekerd

Soft mint

De zachte kleuren kan je makkelijk combineren met de leuke bloemenprints, ideaal voor je grote dag. De tule en accessoires zorgen voor de extra touch!

LE CHIC & Garçon x JBC

Voor de kids die dit jaar hun Communie of Lentefeest vieren hebben wij alvast een extra cadeautje. Le Chic & Garçon ontwierpen een exclusieve feestcollectie met kwalitatieve looks perfect voor hun speciale dag! Laat het dromen maar beginnen in feestelijk tule en mooie kostuums.

CKS

Klaar voor een onvergetelijke party in deze kleurrijke Communie- en Lentefeestcollectie van CKS. Van speelse jurken met gouden details tot stoere kostuums: alle ogen zijn op jou gericht met deze instant happy looks van CKS.

Ontdek de collectie nu online, in alle JBC-winkels en in CKS Gent, Mol, Nieuwpoort, Waasland, Wijnegem.

Psst: staat er geen communie- of lentefeest op de planning? Deze looks zijn ook ideaal voor andere gelegenheden of voor broer en zus te kleden.

Communie- en Lentefeestkleding 2023

Viert je zoon of dochter dit jaar zijn of haar Communie, Lentefeest of vormsel? JBC zorgt voor dé perfecte party-outfit. Je schat steelt ongetwijfeld de show in onze collectie met communiekleding en lentefeestkledij voor meisjes en jongens.

Deze feestcollectie is ook ideaal voor gasten van een communie- of lentefeestfeest en andere speciale gelegenheden zoals een bruiloft, jubileum ...

Mooie communie- en lentefeestkledij voor meisjes

Ontdek de fleurige communie- en lentefeestcollectie met leuke designs voor meisjes. Laat je dochter stralen op deze onvergetelijke dag in een mooi communiekleedje voor meisjes. Kies ook uit geklede blouses met bijpassende broeken en feestaccessoires. Stel samen met je dochter haar feestoutfit samen of laat je inspireren door onze shop the looks.

Feestkleding voor de communie of lentefeest van je zoon

Stel een mooie feestoutfit samen uit onze communie- en lentefeestcollectie voor jongens. Kies uit nette hemden, klassieke gilets, geklede broeken en leuke truien. Heb je inspiratie nodig? Ontdek onze shop the looks van communie- en lentefeest.

Communie- en lentefeestkleding voor het hele gezin

Bij deze mijlpaal van je zoon of dochter hoort natuurlijk een fotoshoot. Gaan broer en zus mee op de foto? Dan moeten zij er ook op en top uitzien. Neem voor hen ook een kijkje naar mooie lentefeest- en communiekleding voor jongens en meisjes. Heeft hun babybroertje of -zusje nog geen outfit? Check dan snel onze feestcollectie met babykleding.

Voor deze speciale gelegenheid mag een mooie feestoutfit voor trotse mama en papa, peter en meter ook zeker niet ontbreken. Ontdek de collectie met communiekleding voor dames en heren.

Bestel je favoriete communie- of lentefeestoutfit makkelijk online. Geniet van gratis levering in je favoriete JBC-winkel. Bovendien heb je 60 dagen bedenktijd.